Για την κατάσταση της υγείας του ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε πριν από κάποιους μήνες το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και έδειξε με φωτογραφίες, τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Σήμερα, 27 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Δασκαλάκης μίλησε για τον Γολγοθά τον οποίο ανεβαίνει τον τελευταίο καιρό, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βιώνει στον αγώνα του απέναντι στην ασθένεια: «Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!! Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε… Και εκεί που λες έχω τη δύναμη έχω τα κότσια να αντέξω τα πάντα τρως ένα Χαστούκι και σε καθηλώνει πάλι σε ένα κρεβάτι και νοιώθεις άχρηστος και Ανήμπορος να κάνεις οτιδήποτε με αγκαλιά τους πόνους και τις σκέψεις για το μέλλον…

Δεν κλαίγομαι ξέρω την κατάσταση…είμαι απόλυτα Ρεαλιστής… Απλά λυγίζεις… και όσοι περνάμε τον ίδιο Γολγοθά γνωρίζουν πολύ καλά τα εννοώ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και του χρόνου απλά να είναι ένα κακό όνειρο!!! Η Παναγία μαζί μας ΑΜΗΝ» έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε τη δημοσίευση

Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!! Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε.... Και...

Δημοσιεύτηκε από Giorgos Daskalakis B στις Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022
Πριν από περίπου δύο μήνες ο τραγουδιστής είχε κάνει μία ακόμη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κι όπως έγραψε, «είναι ήδη νικητής».

«Καλημέρα Αγάπες μου!!!! Καλό και ευλογημένο Σαββατοκύριακο να έχουμε και πάντα με υγεία για όλο το Κόσμο!!! Εμείς δίνουμε τη μάχη μας και είμαστε ήδη νικητές!!! Μασάμε??? ΟΧΙ βέβαια... Με την αγάπη σας και τη βοήθεια του ΘΕΟΥ θα τα καταφέρουμε!!! ΑΜΗΝ 🙏🙏🙏🙏🙏», έγραψε.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε κι έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους για αίμα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο. Μάλιστα, επισήμανε πως όλο αυτό το διάστημα, η εμφάνισή του έχει αλλάξει σημαντικά.

Ακόμα είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», δήλωσε πως: «Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Να σας πω κάτι, ίσως είμαι τυχερός. Έχει και στιγμές που λυγίζεις. Λες "ναι ρε, θα σε κερδίσω και του χρόνου θα ξανατραγουδάω". Αλλά έρχονται και οι στιγμές που λες "μα γιατί σε εμένα; Γιατί όλα σε εμένα;"».