Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τη Σακίρα μαζί με τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ να έχουν έρθει σε κάποια συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα.

Στην «αντεπίθεση» φαίνεται να επανέρχεται ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος μετά τις πολυσυζητημένες διακοπές της Κολομβιανής τραγουδίστριας με τα δύο της αγόρια, Σάσα και Μίλαν, στο Ντουμπάι για τα Χριστούγεννα, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα φαίνεται να απαιτεί περισσότερο χρόνο με τα δύο του παιδιά.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ύστερα από τη συμφωνία του ζευγαριού για την επιμέλεια των παιδιών, η Σακίρα αναμένεται να ταξιδέψει μόνιμα με τα παιδιά στο Μαϊάμι λίγες μόλις ημέρες, αφού ολόκληρος ο κόσμος καλωσορίσει το 2023.

Η συμφωνία όριζε χαρακτηριστικά ότι, μετά τη μετακόμιση, ο Πικέ θα μπορεί να επισκέπτεται τα παιδιά του για 10 ημέρες το μήνα, όποτε εκείνος το επιθυμεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις που τις τελευταίες ώρες «σαρώνουν» το διαδίκτυο, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, θα πρέπει να επιστρέψει στον διάλογο, παρέα με τους δικηγόρους του.

Τις νέες εξελίξεις πυροδότησε το ταξίδι της Σακίρα στο Ντουμπάι και η δυσφορία που ένιωσε ο Πικέ, όταν η πρώην σύντροφός του, του ανακοίνωσε ότι ο ίδιος θα παραλάβει τα παιδιά από τις 30 Δεκεμβρίου, για να περάσουν μαζί την Πρωτοχρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανήμερα των Χριστουγέννων, η Σακίρα με τα δύο αγόρια, βρέθηκαν στην έρημο και οι τρεις τους απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό, τη στιγμή που η τραγουδίστρια κρατούσε ένα πουλί στο δεξί της χέρι.

«Στην έρημο αναζητώντας γαλήνη αυτά τα Χριστούγεννα», είχε γράψει η Κολομβιανή σταρ στη λεζάντα της φωτογραφίας στο που αναρτήθηκε στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)


Σύμφωνα με το podcast «Mamarazzis», με παρουσιαστές τους δημοσιογράφους Λόρα Φα και Λορένα Βάσκεζ, ο Ζεράρ Πικέ δεν είναι καθόλου χαρούμενος που θα περάσει λιγότερο από μια εβδομάδα με τα παιδιά του, καθώς θα μετακομίσουν στο Μαϊάμι, λίγα 24ωρα αφότου μπει το νέο έτος.

Παράλληλα, ο πατέρας των δύο παιδιών δείχνει να έχει τις ανησυχίες του, για τον χρόνο που θα περνά με τα αγόρια του, καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν και τα μαθήματα του σχολείου γύρω στις 5 Ιανουαρίου.

«Αν τα παιδιά ξεκινήσουν τα μάθημα στις 5 του μήνα, ο Πικέ χάνει χρόνο μαζί τους. Οπότε είτε θα τα παραδώσει νωρίτερα, είτε θα ξεκινήσουν το σχολείο αργότερα», εξήγησε μια πηγή που επικαλείται η ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia».

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής διαβεβαίωσαν δε ότι ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να ζητήσει από τη Σακίρα, να επιτρέψει στα παιδιά της να καθυστερήσουν για λίγες ημέρες να πάνε στο σχολείο, έτσι ώστε να μπορέσει να συμπληρώσει και εκείνος το συμφωνημένο 10ημερο μαζί τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη «La Vanguardia», ο Πικέ συμφώνησε να περάσει την Πρωτοχρονιά και την Ημέρα των Τριών Βασιλέων (6 Ιανουαρίου), με τα παιδιά του και καθώς οι ημερομηνίες είναι περίπλοκες και δεν ανταποκρίνονται στα προγράμματα των δύο γονέων, αναμένεται παρέμβαση δικηγόρου.

Για την ώρα αυτό που επιθυμεί ο Ζεράρ Πικέ, είναι να τερματίσει η Σακίρα την εξόρμηση στο Ντουμπάι άμεσα, για να μπορέσει να περάσει περισσότερες ημέρες με τους Σάσα και Μίλαν και να απολαύσει τις δύο γιορτές, προτού ένας ολόκληρος ωκεανός χωρίσει το ζευγάρι από τις αρχές του νέου έτους.


Ο Πικέ απάτησε τη Σακίρα πάνω από 50 φορές

Οι τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ήθελαν τον Ζεράρ Πικέ, να έχει απατήσει τη Σακίρα με πάνω από 50 γυναίκες.

Μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους και την υπόθεση για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, τα δημοσιεύματα να είχαν έρθει για να προβάλλουν τα «άπλυτα» του ποδοσφαιριστή.

Ο δημοσιογράφος και παπαράτσι Τζόρντι Μαρτίν, που έχει αποκαλύψει τα εντός του οίκου του ζευγαριού, και έχει ακολουθήσει κάθε σπιθαμή της σχέσης τους, ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής, κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη Σακίρα, σύναψε ερωτικούς δεσμούς όχι με μία, αλλά 50 γυναίκες.

«Την έχει απατήσει όχι μόνο με την Κλάρα Κία, αλλά αμέτρητες φορές. Πάνω από 50. Η Σακίρα έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τα πάντα» ισχυρίστηκε ο παπαράτσι, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες των παράνομων δεσμών του Ισπανού άσου: «Η μία ήταν το 2012 και το 2016 με την πρώην σύντροφό του, Νούρια Τόμας, και πριν από δύο χρόνια με μια κοπέλα σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη και η λίστα συνεχίζεται».

Η επιμέλεια των παιδιών

Την 1η Δεκεμβρίου, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής κλήθηκαν να επικυρώσουν τη συμφωνία του χωρισμού τους.

Λίγο αφότου μπήκαν στο «City of Justice» του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζει τα δικαστήρια της Βαρκελώνης και μάλιστα από διαφορετικές εισόδους, οι δυο τους έλυσαν όσα είχαν να χωρίσουν, με βασικότερο όλων την επιμέλεια των παιδιών τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σύμφωνο αναφέρει, πως η Σακίρα θα ζήσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν.

Όσο για τον Πικέ, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να περνά μέχρι και 10 ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του, με τα ταξιδιωτικά του έξοδα να βαραίνουν και τους δύο.


Τι ακριβώς αναφέρεται στη συμφωνία του πρώην ζευγαριού

«Ο Ζεράρ Πικέ θα περνά χρόνο με τα παιδιά του μέχρι 10 ημέρες το μήνα και το σύνολο των τριών περιόδων διακοπών που ισχύουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από Χριστούγεννα και καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτά τα Χριστούγεννα η επιμέλεια θα ισχύσει κατά το 50% σύμφωνα με το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα προγραμματίζεται, σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών. Αυτό είναι το σύμφωνο που έχουν συνάψει ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφος, Σακίρα, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Υπογράψαμε μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο, ως μέρος μιας απλώς επίσημης διαδικασίας» είχαν επισημάνει και οι δύο σε σύντομη δήλωσή τους.

«Ο μοναδικός μας στόχος είναι να παρέχουμε στα παιδιά μας τη μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητά τους θα γίνει σεβαστή. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που δείχνετε και ελπίζουμε τα παιδιά να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα, σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον» καταλήγει η δήλωση.