O Ζεράρ Πικέ, μετά τον χωρισμό του με τη Σακίρα, δημοσιοποίησε τη σχέση του με τη Clara Chia. Παρά τις φήμες γύρω από την εμπλοκή της Clara, το ζευγάρι αντιμετώπισε τον έλεγχο των ΜΜΕ με ψυχραιμία.

Μάλιστα, στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαρκελώνης απαθανατίζονταν συχνά μαζί, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Ενώ ο Πικέ ήταν ειλικρινής σχετικά με την προηγούμενη σχέση του, με τη Shakira, παρέμεινε σιωπηλός σχετικά με το νέο του ειδύλλιο και τα συναισθήματα που μοιράζεται με τη Clara. Η απόφασή τους να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό –όσο, τουλάχιστον, μπορούσαν- έγινε για να προστατευτούν από τα «αδηφάγα» ΜΜΕ και τα αδιάκριτα μάτια του κόσμου.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες ο Πικέ έκανε μια εξομολόγηση που κανένας δεν περίμενε. Ο ίδιος εμφανίστηκε στην τελευταία εκπομπή της Kings League στο Twitch, συναντώντας ξανά τον φίλο του, Ibai Llanos. Εκεί, λοιπόν, ήρθε και η «δήλωση» αγάπης για την Clara Chia.

Ο Ibai πείραξε τον Πικέ, λέγοντάς του ότι ακόμη δεν έχει καταλάβει την ουσία της αγάπης. «Πρέπει να βρεις την αγάπη, δεν ξέρεις ακόμα την αγάπη», αστειεύτηκε ο σταρ του Twitch, προκαλώντας γέλιο σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκπομπή.

Η δήλωση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Πικέ, ο οποίος δεν έχασε χρόνο και απάντησε στο σχόλιο του φίλου του. «Τι είναι αυτά που λες, φίλε; Πάντα μου την πέφτεις! Έχω ήδη βρει τον έρωτα», υποστήριξε με αποφασιστικότητα ο Πικέ, χωρίς να αναφέρει, ωστόσο, το όνομα της αγαπημένης του. Το πάθος στην απάντησή του έλεγε πολλά για το βάθος των συναισθημάτων του γι' αυτήν…