Τα «πυρά» του κοινού δέχτηκε η Κιμ Καρντάσιαν, ύστερα από ένα βίντεο που δημοσίευσε και δείχνει τα δύο της κατοικίδια να ζουν στο... γκαράζ της.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη τηλεπερσόνα ανάρτησε στον λογαριασμό που διαχειρίζεται η ίδια και η κόρη της, Νορθ, στο TikTok ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει το μέρος που ζουν τα δύο σκυλάκια τους.

Είναι γνωστό, άλλωστε, πως η Κιμ Καρντάσιαν έχει δύο Πομεράνιαν. Στο βίντεο φαίνεται το μέρος όπου ζουν τα σκυλιά, το οποίο, μάλιστα, έχει διακοσμήσει με χριστουγεννιάτικα στολίδια.











Στο απόσπασμα που ανάρτησε, ο χώρος είναι γεμάτος χριστουγεννιάτικα δέντρα, μαξιλαράκια, αλλά και κάλτσες για τα δύο Πομεράνιαν. Ωστόσο, όλα αυτά βρίσκονται στο γκαράζ της έπαυλής της, γεγονός που δεν άρεσε στο κοινό της.

Αν και η Κιμ Καρντάσιαν διέγραψε το βίντεο μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, τα πρώτα αρνητικά σχόλια είχαν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, κατακρίνοντας την τηλεπερσόνα, που αντί να διαθέσει στα κατοικίδιά της ένα από τα δεκάδες δωμάτια που έχει η έπαυλη, εκείνη προτιμά να τα φιλοξενεί στο γκαράζ της.


@needthedeets I wonder why they deleted it… #northwest #kimkardashian #kim #lol #thekardashians #kanyewest #fyp #fypシ #fypage #foryou #foryoupage #foryourpage #trending #viral #tiktok_india #tiktokindia ♬ original sound - NeedTheDeets








Ένας χρήστης του TikTok πρόλαβε να αποθηκεύσει το βίντεο και να το δημοσιεύσει στη δημοφιλή πλατφόρμα, συγκεντρώνοντας κάτω από αυτό αμέτρητα σχόλια για την Καρντάσιαν, τόσο αρνητικά όσο και θετικά.

«Μπορείτε να προσφέρετε μια καλύτερη ζωή στα σκυλιά σας», γράφει κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Έχουν τόσα στρέμματα γης, αλλά κρατούν τα σκυλιά τους στο γκαράζ», «μάλλον δεν ταιριάζουν με την αισθητική του σπιτιού».
kimm_2_2


Ωστόσο, υπήρξαν κι εκείνοι που έσπευσαν να υποστηρίξουν τη σταρ, τονίζοντας πως ακόμα και το γκαράζ της είναι πολυτελές και θερμαινόμενο. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τα σκυλιά.

«Όλοι ξέρετε ότι το γκαράζ της θερμαίνεται, οπότε δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό», γράφει μια γυναίκα κάτω από το βίντεο, ενώ μία άλλη συμπληρώνει: «Έχουν μέχρι και δικές τους κάλτσες και χριστουγεννιάτικο δέντρο, νομίζω ότι είναι καλά εκεί που βρίσκονται».

garage_kim_2