Για την εμπειρία που βίωσε στο πρόσφατο Asia Express καθώς και όσα δεν είδαμε ποτέ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μίλησε η Χριστίνα Κολέτσα στο Secret των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ξυνόπουλο.

Πες μας μια ιστορία από το Asia Express που δεν έδειξαν οι τηλεοπτικοί δέκτες.

«Έζησα αρκετές τρομακτικές εμπειρίες μέσα στο παιχνίδι. Μέσα σε αυτές ήταν και αυτή που σας περιγράφω. Ένα βράδυ ήρθε η αστυνομία σε ένα κατάλυμα που είχαμε βρει για να μείνουμε. Ήταν η στρατιωτική αστυνομία της Καμπότζης, που μας ζήτησαν τα διαβατήρια μας και γενικότερα ήταν πάρα πολύ επιθετικοί. Ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, γιατί ήρθαν γρήγορα οι άνθρωποι της παραγωγής στο κατάλυμα στο οποίο βρισκόμασταν και λύθηκε η παρεξήγηση».


Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι δεν είχαν διαβατήρια και κινητά τηλέφωνα, παρά μόνο ένα τηλέφωνο σφραγισμένο για ώρα έκτακτης ανάγκης.

«Ακριβώς έτσι και ήταν η μοναδική φορά που χρησιμοποιήσαμε αυτό το τηλέφωνο της έκτακτης ανάγκης. Εκείνη την ώρα, όταν είσαι μόνος σου σε ένα ξένο κράτος, δεν ξέρεις και τη γλώσσα και δεν γνωρίζουν και αυτοί οι άνθρωποι τη γλώσσα σου, είναι πολύ εύκολο να προκληθεί μια παρεξήγηση και να βρεθείς δεν ξέρω κι εγώ που… Οπότε πραγματικά υπό εκείνες τις συνθήκες, όσο το σκέφτομαι, ήταν πολύ τρομακτικό».

Διαβάστε όλη την συνέντευξη


Η Χριστίνα Κολέτσα είναι η τραγουδίστρια που είδαµε στο «Asia Express», το οποίο µεταδόθηκε από το Star. Αυτό το χρονικό διάστηµα τραγουδάει στην οδό Λυσίου, στην Πλάκα, όπου ξεσηκώνει τους θαµώνες µε το κέφι της, µε το ρεπερτόριό της αλλά και µε την εµφάνισή της.

Για τις εµφανίσεις στην οδό Λυσίου


«Πάµε πάρα πολύ καλά στις εµφανίσεις µας και αυτό γιατί υπάρχει µία οµάδα που στήθηκε µε πάρα πολλή αγάπη και προσεκτικά, ώστε να προκύψει αυτό το καλό αποτέλεσµα - και νοµίζω ότι αυτό φαίνεται. Οι εµφανίσεις µου στην οδό Λυσίου υπολογίζουµε να είναι µέχρι και τον Μάρτιο», τονίζει στο «S».

∆ιαπιστώνουµε κάθε φορά ότι υπάρχει κοινό που σε ακολουθεί φανατικά.
«Σε όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω, δόξα τω Θεώ, έχω ανθρώπους µε τους οποίους έχω αναπτύξει πάρα πολύ καλές σχέσεις, µε στηρίζουν και είναι δίπλα µου πάρα πολλά χρόνια».

Στο παρελθόν έχεις δηλώσει ότι αρκετοί σου στέλνουν φωτογραφίες στα social media.
«Μου στέλνουν φωτογραφίες από τοπία και τα λοιπά, αλλά και διάφορες άλλες».

Ίσως γιατί στις συνεντεύξεις δηλώνεις ότι είσαι µόνη σου;
«∆εν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό και µου στέλνουν φωτογραφίες, αλλά θυµάµαι και παλαιότερα, που δεν ήµουν µόνη
µου, πάλι µου έστελναν φωτογραφίες και τέτοιου είδους µηνύµατα».


Τελικά, είσαι σε σχέση µε τον Κωνσταντίνο Βασάλο;
«Ειλικρινά, δεν παίζει τίποτα. Ήταν µια γνωριµία όπως όλες οι υπόλοιπες που έγιναν στο "Asia express" και ήταν µια από τις ειδήσεις-ράδιο αρβύλα που ακούω κατά καιρούς όσα χρόνια εκτίθεµαι στον κόσµο».

Ίσως γιατί στα media αρέσει να σου χρεώνουν σχέσεις…
«Νοµίζω ότι αυτό το κάνουν γενικότερα στους ανθρώπους που εκτίθενται. Αρέσουν στα media τα µατσαρίσµατα, τους
αρέσει να ενώνουν ανθρώπους και αυτό µου θυµίζει τις παλιές προξενήτρες».


Πες µας µια ιστορία από το «Asia express» που δεν έδειξαν οι τηλεοπτικοί δέκτες…
«Έζησα αρκετές τροµακτικές εµπειρίες µέσα στο παιχνίδι. Μέσα σε αυτές ήταν και αυτή που σας περιγράφω. Ένα βράδυ ήρθε η αστυνοµία σε ένα κατάλυµα που είχαµε βρει για να µείνουµε. Ήταν η στρατιωτική αστυνοµία της Καµπότζης, που µας ζήτησαν τα διαβατήριά µας και γενικότερα ήταν πάρα πολύ επιθετικοί. Ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, γιατί ήρθαν γρήγορα οι άνθρωποι της παραγωγής στο κατάλυµα στο οποίο βρισκόµασταν και λύθηκε η παρεξήγηση».

Θα πρέπει να αναφέρουµε ότι οι παίκτες µέσα στο παιχνίδι δεν είχαν διαβατήρια και κινητά τηλέφωνα, παρά µόνο ένα τηλέφωνο σφραγισµένο για ώρα έκτακτης ανάγκης…

«Ακριβώς έτσι και ήταν η µοναδική φορά που χρησιµοποιήσαµε αυτό το τηλέφωνο της έκτακτης ανάγκης. Εκείνη την ώρα, όταν είσαι µόνος σου σε ένα ξένο κράτος, δεν ξέρεις και τη γλώσσα και δεν γνωρίζουν και αυτοί οι άνθρωποι τη γλώσσα σου, είναι πολύ εύκολο να προκληθεί µια παρεξήγηση και να βρεθείς δεν ξέρω κι εγώ πού... Οπότε πραγµατικά υπό εκείνες τις συνθήκες, όσο το σκέφτοµαι, ήταν πολύ τροµακτικό».


Τη δηµιουργία οικογένειας την έχεις σκεφτεί ποτέ;
«Έως τώρα δεν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος µε τον οποίο να σκεφτώ τη ζωή µου µέχρι να πεθάνω. Ούτε µου έχει συµβεί να γνωρίσω έναν άνθρωπο και να πω "Ω! Τι έπαθα" και να θέλω να ζήσω για πάντα µαζί του. Νοµίζω ότι η ευχή όλων είναι να γνωρίσουν έναν άνθρωπο για να ζήσουν τη ζωή τους. Έτσι, λοιπόν, λέω "καλώς να έρθει"» είπε η Χριστίνα Κολέτσα.