Ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας έχει βυθιστεί σε θλίψη μετά την απώλεια του σπουδαίου συνθέτη Νότη Μαυρουδή, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 77 ετών ύστερα από δυστύχημα στο σπίτι του στο Πήλιο.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που σχολίασαν το τραγικό γεγονός, δημοσιεύοντας ένα μουσικό βίντεο όπου ερμηνεύει το «Πρωινό τσιγάρο», ήταν ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Αντίο -συντετριμμένο- με ένα τσιγάρο αθάνατο».

Απο την πλευρά της, η φίλη του γιου του, του ηθοποιού Χάρη Μαυρουδή, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, έκανε την εξής ανάρτηση, επίσης στο Facebook: «Αdio. Ο μπαμπάς του φίλου μου Χάρη Μαυρουδή. Έφυγε. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης έφυγε. Αλλά εγώ σκέφτομαι ότι έφυγε ο μπαμπάς του Χάρη».

Ο ίδιος ο Χάρης Μαυρούδης έγραψε μετά τον θάνατο του πατέρα του: «Αν κάτι χαρακτήριζε τον πατέρα μας Notis Mavroudis ως άνθρωπο, ήταν η καλοσύνη του, το ήθος και η σεμνότητά του. Με τον ίδιο σεμνό τρόπο σάς ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατό του. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει στο Χαλάνδρι τις επόμενες ημέρες. Η γυναίκα του, Βάσω, τα παιδιά του, Ροδή και Χάρης, και τα εγγόνια του, Ιάσονας, Αριάδνη, Έλλη και Οδυσσέας».