Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», που επιστρέφει σε λίγες ημέρες στις τηλεοπτικές οθόνες.

Η συνέχεια την 
Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21:00 στο MEGA!

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η Εύα και ο Χρήστος διαφωνούν ακόμα με το θέμα του παιδιού. Η Εύα, αν και δεν είναι σίγουρη, αλλά ούτε και έτοιμη να κρατήσει το παιδί, και ο Χρήστοs, που επίσης δεν θέλει να γίνει ακόμα πατέρας, προσπαθούν να βρουν μια άκρη. Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη με τον Άρη προσπαθούν να τους τα συμβιβάσουν.

Παράλληλα ο Άρης μιλάει στον Χρήστο για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την αδελφή του. Του λέει ότι έχασαν πολλά λεφτά με το θέμα των αρχαίων που βρήκαν στο κτήμα τους και τώρα δεν μπορούν ούτε τα μπαγκαλόουζ να φτιάξουν ούτε και να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και στη συνέχεια ο Άρης αναγκάζεται να ζητήσει δανεικά από τον Δημοσθένη.

Η Εύα επίσης, με αυτή την οικονομική κατάσταση που βιώνει, «έχει ακόμα έναν λόγο» να μη θέλει να κρατήσει το παιδί και παίρνει την απαράδεκτη απόφαση να κάνει έκτρωση. Λίγο μετά η Εύα ανακοινώνει στον Χρήστο την τελική της απόφαση για την εγκυμοσύνη της.

Του λέει ότι δεν θα κρατήσει το παιδί γιατί δεν γίνεται, δεν θέλει και δεν μπορεί στην παρούσα φάση. Προσπαθεί να είναι όσο πιο ξεκάθαρη… Εκείνος στο άκουσμα της απόφασης, όπως θα δούμε, ανακουφίζεται…