Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε την Παρασκευή η Ιωάννα Τούνη, που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη με το νεογέννητο και το σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, προκειμένου να ανοίξουν το νέο, θεμελιώδες, κεφάλαιο στις ζωές τους. 

Ωστόσο, η influencer, μέσω αναρτήσεών της στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, αποκάλυψε το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, πως γέννησε με καισαρική και παράλληλα περιέγραψε την ταλαιπωρία που πέρασε κατά τον τοκετό.

«Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε για 20 ώρες… αλλά η θέση του μωρού δε βόλεψε. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική, γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού», ανέφερε μεταξύ άλλων.



Η Τούνη, αξίζει να υπενθυμιστεί, είχε κάνει εισαγωγή στο μαιευτήριο για να γεννήσει την προηγούμενη Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, και τελικά η είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Η ίδια, με ανάρτησή της, είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους να μην καλούν στο τηλέφωνο ούτε εκείνη ούτε το σύντροφό της, καθώς δεν επιθυμούσαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση για τη γέννηση του γιου τους.



«Ευχαριστώ πολύ για τα απεριόριστα μηνύματα αγάπες μου. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή. Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω», είχε γράψει η Ιωάννα Τούνη.