Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ξόδευε 92 χιλιάδες δολάρια τον μήνα και όφειλε στην Εφορία 1 εκατομμύριο δολάρια, έχοντας σπαταλήσει την περιουσία των 100 εκατομμυρίων δολαρίων που κληρονόμησε από τον Έλβις.

Κέρδιζε περισσότερα από 100.000 δολάρια τον μήνα από την περιουσία και τις επιχειρήσεις του πατέρα της: 4.400 δολάρια από το κτήμα Graceland και 104.000 δολάρια από την Elvis Presley Enterprise μηνιαίως, σύμφωνα με την «Daily Mail», που επικαλείται έγγραφα της δικαστικής διαμάχης του διαζυγίου με τον 4ο σύζυγό της, Μάικλ Λόκγουντ.

Τα έγγραφα αναφέρουν επίσης ότι η Πρίσλεϊ είχε 95.266 δολάρια σε μετρητά, καθώς και 714.775 δολάρια σε μετοχές και ομόλογα. Η αξία της περιουσίας της, μείον τα χρέη της, εκτιμήθηκε ότι είναι 4 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως καυστικά ανέφερε η «Mail», δεν κέρδισε «δραχμή» από τους γάμους της, αντίθετα ο τελευταίος της σύζυγος και πατέρας των δίδυμων κοριτσιών της, Χάρπερ Βιβιέν και Φίνλεϊ, ζητούσε 40.000 δολάρια τον μήνα διατροφή, επικαλούμενος πως είχε περισσότερα χρήματα απ' όσα ισχυριζόταν στα δικαστικά έγγραφα.

Μάλιστα, η Λίζα Μαρί του πλήρωσε και μέρος των δικαστικών εξόδων του διαζυγίου, ύψους 450.000 δολαρίων, παρ' ότι, όπως υποστήριξε η κόρη του «βασιλιά» Έλβις, οι κακές επιχειρηματικές κινήσεις του διαχειριστή της, Μπάρι Ζίγκελ, την οδήγησαν σε χρέη 16 εκατομμυρίων δολαρίων, μεταξύ των οποίων 263.050 δολάρια σε επαγγελματικά δάνεια, 47.844 δολάρια σε μία μόνο πιστωτική κάρτα και περίπου 250.000 δολάρια σε διάφορους απλήρωτους λογαριασμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πρίσλεϊ, εκτός από τους 4 «καταστροφικούς» γάμους, αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού. Είχε παραδεχτεί τη χρήση κοκαΐνης, τον εθισμό στα οπιοειδή μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της και τις πολλές προσπάθειες αποτοξίνωσης.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ONtime, στις 16 Ιανουαρίου 2023