Έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα, κατέθεσε η σύζυγος του Έλβις Πρίσλεϊ, με τα οποία αμφισβητεί μια «υποτιθέμενη τροποποίηση του 2016» στη διαθήκη, σύμφωνα με την οποία, σε περίπτωση θανάτου της κόρης της, η ίδια δεν θα ήταν διαχειρίστρια της περιουσίας της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Page Six που είχε πρόσβαση στα έγγραφα, η 77χρονη Πρισίλα Πρίσλεϊ ζήτησε από τον δικαστή να καθορίσει την εγκυρότητα της τελευταίας διαθήκης της κόρης της, η οποία όριζε την μεγαλύτερη κόρη της Λίζα Μαρί, Ράιλι Κίο και τον αείμνηστο γιο της, Μπέντζαμιν Κίο, ως συνδιαχειριστές της περιουσίας της.

Η μόνη υπεύθυνη

Παράλληλα, στις τροποποιήσεις που φέρεται να έκανε η Λίζα Μαρί την εποχή εκείνη, απομακρύνεται και ο πρώην διευθυντής επιχειρήσεων της, Μπάρι Σίγκελ από συνδιαχειριστής, με αποτέλεσμα να μένει μόνο η Ρίλεϊ ως υπεύθυνη της περιουσίας της μετά τον θάνατο του αδερφού που αυτοκτόνησε το 2020. Στα δικαστικά έγγραφα, η Πρισίλα ισχυρίζεται ότι αυτή και ο Σίγκελ ορίστηκαν για πρώτη φορά συν-διαχειριστές στις 29 Ιανουαρίου 1993, όταν η Λίζα Μαρί «εκτέλεσε ένα ανακλητό καταπίστευμα ζωής, το οποίο τροποποίησε και επαναδιατύπωσε πλήρως στις 27 Ιανουαρίου 2010».

Οι ισχυρισμοί

Ωστόσο, όταν η κόρη της πέθανε στις 12 Ιανουαρίου μετά από καρδιακή ανακοπή, η Πρισίλα Πρίσλεϊ ισχυρίζεται ότι βρήκε μια νέα τροποποιητική διαθήκη, η οποία είχε ημερομηνία 11 Μαρτίου 2016. Κι αυτή τη διαθήκη φαίνεται να αμφισβητεί η χήρα του Έλβις Πρίσλεϊ καθώς όπως λέει η υπογραφή της κόρης της στο έγγραφο του 2016 «δεν φαίνεται να συνάδει με την συνήθη υπογραφή της», υποστηρίζοντας επιπλέον πως ακόμη και το όνομα της Λίζα Μαρί είχε γραφτεί λάθος.