Ονειρικοί γάμοι μεταξύ διασήμων, που έγιναν «εφιάλτης». Αλληλοκατηγορίες, αναφορές σε γαργαλιστικές λεπτομέρειες ώστε να πληγεί η δημόσια εικόνα του ενός από τους δύο, ωραία παραμύθια που το τέλος τους ήταν ο αλληλοσπαραγμός.

Με αφορμή το συγκινησιακά φορτισμένο email, που έστειλε η Αντζελίνα Τζολί στον Μπραντ Πιτ με τις αναφορές της στον αλκοολισμό και την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων του ηθοποιού, η εκπομπή «Ελένη» συγκέντρωσε και παρουσίασε μερικές περιπτώσεις ζευγαριών, που οι κατηγορίες μεταξύ τους είναι μέρος του χειρότερου σίριαλ, στο οποίο θα πρωταγωνιστούσαν.

Η Αθηνά Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών και εκείνος 12 χρόνια μεγαλύτερός της. Οι διαφορετικές αντιλήψεις γύρω από την ζωή τους οδήγησαν σε ένα επεισοδιακό χωρισμό, με τους δικηγόρους της Αθηνάς να ισχυρίζονται ότι ο Αλβάρο αγάπησε μόνο τα χρήματά της. Επίσης, αποκάλυψαν ότι επί 8 χρόνια, σε σύνολο 11 ετών έγγαμου βίου, απατούσε την Αθηνά έχοντας παράλληλη σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Η Κιμ Μπάσιτζερ με τον Άλεκ Μπάλντουιν είχαν ένα επεισοδιακό χωρισμό που οδήγησαν τον πρωταγωνιστή να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τις αντιδράσεις του.

Ο χωρισμός του Τζόνι Ντεπ από την Άμπερ Χέρντ και η πολύκροτη δίκη μεταξύ τους, μονοπωλούσε τα φώτα της δημοσιότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Μπεν Άφλεκ χαρακτήρισε τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ «εφιάλτη».