Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, καθώς στα τέλη του Φλεβάρη θα μπει στο μαιευτήριο να γεννήσει. Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ο Αλέξης Μίχας, ο οποίος ανακοίνωσε on air πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει αγόρι.


Μια είδηση η οποία μάλλον δεν ξάφνιασε τους περισσότερους fans της, αφού η Ελένη Φουρέιρα τους τελευταίους μήνες έδειχνε μία ιδιαίτερη προτίμηση στο μπλε χρώμα, μέσα από τις εμφανίσεις της και τα αγαπημένα της αξεσουάρ.

Στις 18 Νοεμβρίου, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε για πρώτη φορά σε ολόσωμες φωτογραφίες, με τη φουσκωμένη της κοιλιά να ξεχωρίζει. Η ίδια μάλιστα επέλεξε μπλε αξεσουάρ και ένα ιδιαίτερο μπλε καπέλο, το οποίο στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν τα πρώτα σχόλια για το φύλο του μωρού.

Οι φωτογραφίες της ανάρτησης που «πρόδωσε» πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει αγόρι:





«Feeling electric blue/ αίσθηση ηλεκτρισμένου μπλε» είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησης η Ελένη Φουρέιρα με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν από κάτω πως περιμένει αγόρι.

Αυτή λοιπόν φαίνεται πως ήταν και η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα για το φύλο του παιδιού, αφού από την αρχή της εγκυμοσύνης της η ίδια δεν έχει μιλήσει δημοσίως για το μωρό που περιμένει, αλλά και τις ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική της ζωή. Στο πλευρό της διαρκώς ο Αλμπέρτο Μποτία, με τον οποίο πλέον μετρούν 7 χρόνια σχέσης.

Δείτε μερικά από τα σχόλια της ανάρτησης που «πρόδωσε» το φύλο του μωρού: