Στις παλιές καλές εποχές των MTV Video Music Awards, ίσως, αυτό που έχει αποτυπωθεί στη μνήμη πολλών είναι το φιλί της Μαντόνα με την Britney Spears και την Christina Aguilera στη σκηνή.

Όταν συνέβη το πρώτο φιλί με την Britney, όλος ο κόσμος έμεινε έκπληκτος με τη σκηνή. Αμέσως μετά, οι κάμερες έδειχναν τον οργισμένο Justin Timberlake, ο οποίος μόλις είχε τερματίσει τη σχέση του με την Britney. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι η Christina Aguilera δεν είχε τη στιγμή της να λάμψει και το φιλί της κόπηκε από το σόου.



Όπως αποδεικνύεται, η Aguilera δεν ήταν η πρώτη επιλογή της Madonna για να τραγουδήσει δίπλα στην Britney. Η Jennifer Lopez έδωσε συνέντευξη στο «E! News» και προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις.

«Είχα γυρίσει μια ταινία στον Καναδά και είχαμε συναντηθεί - εγώ, εκείνη και η Britney για να το κάνουμε - στο σπίτι της. Και απλά δεν μπορούσα να φύγω από την ταινία. Γι’ αυτό τον λόγο έβαλαν την Christina να το κάνει».


Ο κόσμος μπορεί μόνο να φανταστεί πώς θα ήταν η σταρ του «Jenny from the Block» να εμφανίζεται δίπλα στην Britney και τη Madonna. Σίγουρα, οι κάμερες δεν θα είχαν απομακρυνθεί από το φιλί της τόσο γρήγορα όσο έκαναν με την Christina Aguilera. Η Madonna ακόμα δεν έχει απαντήσει σε αυτούς τους ισχυρισμούς της Jennifer Lopez.

Ωστόσο, μία που δεν ξεχνάει εκείνη την ημέρα είναι, σίγουρα, η Britney Spears, η οποία κάλεσε τη Madonna στον γάμο της το 2022. Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφία να φιλάει τη διάσημη τραγουδίστρια.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: