Σε κλάματα ξέσπασε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στο «Survivor All Star», καθώς, όπως τόνισε η παίκτρια, δεν νιώθει τη στήριξη της ομάδας της, αντιθέτως αισθάνεται ότι δεν την εμπιστεύονται.

Η παίκτρια των μπλε προχώρησε σε ένα απρόσμενο ξέσπασμα στο χθεσινό επεισόδιο, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν πρόσωπα από την ομάδα των «Μαχητών» που επιθυμούν την ήττα της στα αγωνίσματα.

Με αφορμή τη χθεσινή υποψηφιότητά της, το κλίμα στην καλύβα των μπλε ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, με την ίδια μάλιστα να επιδιώκει την απομόνωση, με σκοπό να βρει τον εαυτό της και να ηρεμήσει.

Δεν με εμπιστεύεται η ομάδα μου

«Γενικά όταν νιώθω ότι δεν με εμπιστεύεται η ομάδα μου, κάπως αισθάνομαι. Θέλω τον χώρο μου και αποτραβιέμαι. Θέλω να δώσω λίγο χώρο στην Καρολίνα και ο μόνος τρόπος είναι η απομόνωση. Οπότε τα λέω με τον εαυτό μου, κάνω τον διαλογισμό μου, κάνω τις γιόγκες μου. Χαιρετάω τον ήλιο μου. Όσο είμαι στην ομάδα και αισθάνομαι ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν την ήττα μου, παίρνω κακά vibes και θέλω να τα αποφεύγω, ο μόνος τρόπος είναι να μην είμαι μέσα στην καλύβα», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: