Περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια έχει βγάλει η Σακίρα, μέσα σε μία εβδομάδα, από την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού-εκδίκηση προς τον άπιστο Πικέ «BZRP Music Sessions #53».

Η εκδίκηση ως πιάτο σερβίρεται κρύα, αλλά στην περίπτωση της Σακίρα πουλάει σαν ζεστό ψωμί, καθώς το τραγούδι της με τα «καρφιά» προς τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ και στη νυν αγαπημένη του, Κλάρα Κία Μάρτι, της έχει αποφέρει 2.572.000 εκατ. δολάρια, σχεδόν σε μία εβδομάδα.

Σημειώνοντας περισσότερες από 135 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, της απέφερε 512.000 δολάρια, ενώ κέρδισε 500.000 από την Amazon, 360.000 από το Spotify και σχεδόν 1.200.00 από την Apple. Υπενθυμίζεται πως η Σακίρα στο τραγούδι αυτό αναφέρεται υποτιμητικά στην 22χρονη πέτρα του σκανδάλου στη σχέση με τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο άρχισε να βγαίνει πριν ακόμη χωρίσουν, λέγοντας: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως ακόμα και μέσα από την «υποτιμητική» σύγκριση επωφελήθηκε και ο Πικέ, αφού υπέγραψε συμβόλαια με τις εταιρείες που αναφέρονται στο τραγούδι, Casio και Renault! Όπως αναφέρουν η βρετανική Mirror και η ισπανική Marca: «Έχουμε συμφωνία με την Casio», είπε ο Πικέ. «Σοβαρά μιλάω... έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με την Casio για τους Kings [League],ναι, γιατί έχουμε πολλές αντίστροφες μετρήσεις κι αυτό το ρολόι είναι για μια ζωή!».

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 19/1