Το «Fishy» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του MEGA, διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό μαγειρικής με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο των Ιωαννίνων.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 15:40 ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο σύμβουλος ψαρέματος Κώστας Αντωνιάδης διοργανώνουν ένα διαφορετικό ταξίδι και αποφασίζουν να πάνε για ψάρεμα στη λίμνη των Ιωαννίνων.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επισκέπτεται το μοναδικής ομορφιάς Σπήλαιο Περάματος και απολαμβάνει μία πολύ ιδιαίτερη ξενάγηση. Ακολουθεί επίσκεψη σε οινοποιείο, όπου μαθαίνουμε βήμα βήμα τα ιδιαίτερα μυστικά παραγωγής και εμφιάλωσης του κρασιού.Ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του στον αέρα και κάνει μάθημα με αλεξίπτωτο, θαυμάζοντας από ψηλά τη μαγευτική θέα στη λίμνη.Η ώρα του μαγειρικού διαγωνισμού καταφθάνει με τόπο διεξαγωγής το υπέροχο νησάκι των Ιωαννίνων. Το «Fishy» θα πρωτοτυπήσει και οι δύο ομάδες θα διαγωνιστούν μαγειρεύοντας κοτόπουλο και όχι ψάρι. Ένα μεγάλο τραπέζι στρώνεται, το λουκούλλειο γεύμα σερβίρεται και όλοι μαζί συζητούν και απολαμβάνουν το φαγητό.Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 15:40 το «Fishy» δεν χορταίνει να ανακαλύπτει τις ομορφιές των Ιωαννίνων.Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: