Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ερωτευμένος και το δείχνει. Δεν διστάζει να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες και στιγμιότυπα με την αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση. Αυτή τη φορά ο φακός τους απαθανάτισε να κάνουν μια χαλαρή βόλτα.

Ο νικητής του πρώτου «Survivor», που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ, και η όμορφη μελαχρινή γυμνάστρια εθεάθησαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη μαρίνα του Φλοίσβου, με τον Ντάνο να κρατάει το σκύλο της Δήμητρας. Οι δυο τους έδειχναν χαλαροί και συνομιλούσαν ανέμελα.


Να σημειώσουμε ότι από την περασμένη εβδομάδα το νέο ζευγάρι έχει αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του και πλέον φαίνεται ότι δεν διστάζουν να δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, οι δυο τους βρέθηκαν με καλή παρέα στη Θεσσαλονίκη. Ντυμένοι με total black συνάντησαν το δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα, μέλος Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και συνιδρυτή του Σωματείου «Φύλακας Άγγελος». Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o «Ντάνος» ανέβασε φωτογραφίες από την έξοδό τους, ενώ μαζί τους πόζαρε και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 30/1