Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και στην δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου έκανε δηλώσεις η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής της, για την μετακόμιση του συντρόφου της, Στέλιου Μανουσάκη στην Ελλάδα, αλλά και τα σχέδια για τον γάμο και την βάπτιση.

Η συνεργασία της με τον Νικόλα Ράπτη

«Στα γυρίσματα έχουμε πολύ γέλιο, πάνε πολύ ωραία. Η συνεργασία μου με τον Νικόλα Ράπτη πάει ανέλπιστα καλά. Αν και το περίμενα από την αρχή, είναι πολύ ωραίος τύπος ο Νίκος. Δεν μπορώ να πω τι θα δείτε από μένα. Αν δεν βγάλει επίσημη ανακοίνωση το κανάλι, εγώ έχω πει ότι δεν θα μιλήσω», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Η φάση της μετακόμισης είναι πολύ ωραία

«Είμαι δύο μέρες άυπνη, γι’ αυτό δεν βγάζω τα γυαλιά. Αν βγάλω τα γυαλιά θα τρομάξετε. Η φάση της μετακόμισης είναι πολύ ωραία. Χθες ήταν το δεύτερό μας βράδυ και σιγά - σιγά μπαίνουμε στους ρυθμούς μας», πρόσθεσε η Μαρία Ηλιάκη.

Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου με τον γάμο

Όσον αφορά στον γάμο της με τον Στέλιο Μανουσάκη, αλλά και τη βάπτιση της κόρης τους, η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε: «Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου, θα το κάνουμε κάποια στιγμή σίγουρα αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Είχαμε τη μετακόμιση τώρα, οπότε δεν το είχα κοιτάξει. Η βάση μας είναι στην Ελλάδα και αυτό είναι ξεκούραστο» είπε κλείνοντας η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: