Η -σε σημείο εξάρτησης- αδυναμία του Μπεν Άφλεκ στο ποτό και το τσιγάρο είναι γνωστή. Γνωστό είναι επίσης, οι δύο αυτές συνήθειες δεν της έγκρισης της συζύγου του, Τζένιφερ Λόπεζ. Ένα σύντομο βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok, τα λέει όλα για τη σχέση του λαμπερού ζευγαριού που πρόσφατα παντρεύτηκε κάνοντας το μεγαλύτερο come back σε ερωτική σχέση.

Στο βίντεο που έχει γίνει viral, ο Μπεν Άφλεκ διαμαρτύρεται σαν μικρό παιδί στη Μπεν Άφλεκ ότι δεν έχει πιει καθόλου ενώ βρίσκονται σε ένα πάρτι.

Δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;

Το πολύ σύντομο βίντεο αναρτήθηκε την Κυριακή αλλά τραβήχτηκε στις 18 Ιανουαρίου. Το ζευγάρι παραβρέθηκε στο afterparty για τη χολυγουντιανή πρεμιέρα της ρομαντικής κωμωδίας Shotgun Wedding με πρωταγωνίστρια τη Λόπεζ.


Η Τζένιφερ Λόπεζ άστραφτε κυριολεκτικά φορώντας μια see-through τουαλέτα Valentino Haute Couture.

Εκείνη την ώρα, στο πάρτι παίζει η μεγάλη επιτυχία της Τζένιφερ Λόπεζ "Let's Get Loud", η ίδια κρατά ένα ποτήρι κρασί από το οποίο πίνει μια γουλιά. Ο Μπεν Άφλεκ ακούγεται να της μιλά δυνατά: "Τζεν", και έπειτα να της φωνάζει, με παράπονο ανάμικτο με αγανάκτηση, για να ακουστεί πάνω από τη μουσική: "Δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;"

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)


Το βίντεο τα λέει όλα:

Ο τίτλος του βίντεο που τα λέει όλα και έχει κάνει πάνω από 1,5 εκατομμύριο προβολές, θα μπορούσε επίσης να είναι "σκηνές από ένα γάμο". Διαρκεί λίγο αλλά δεν χρειάζεται και παραπάνω για να καταλάβει κανείς τι σκέφτεται η Λατίνα σούπερ σταρ καθώς διατηρώντας την ψυχραιμία της, τον καρφώνει με το γεμάτο ένταση βλέμμα της.

@alliworkscarpets #BenAffleck & #JenniferLopez at the #ShotgunWedding party! #ShotgunWeddingMovie #MoviePremiere #Hollywood #JLo #JoshDuhamel #BTS ♬ original sound - Alli Works Carpets

Αρκετοί χρήστες του TikTok πάντως στήριξαν τον Άφλεκ και έκαναν αρνητική κριτική στη Λόπεζ, υπονοώντας ότι δεν ήταν υποστηρικτική απέναντι στον σύζυγό της πίνοντας μπροστά του αλκοόλ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)