Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού μπορεί να μην παντρεύονται (ακόμη τουλάχιστον), αλλά προχώρησαν στην αγορά ενός σπιτιού, που θα είναι το ησυχαστήριό τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Λάμπρος Λάζαρης και η ∆ανάη Παππά απέκτησαν μια όμορφη εξοχική κατοικία στο Μεγανήσι, στον τόπο που πέρασε και περνάει όλα του τα καλοκαίρια καθώς κατάγεται από τη Λευκάδα.

Το Μεγανήσι είναι ένας καταπράσινος παράδεισος στο Ιόνιο, με παρθένες παραλίες, παραδοσιακά χωριά, δεκάδες όρμους και μαγευτικές θαλάσσιες σπηλιές, μια ανάσα από τη Λευκάδα, και το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του επισκεπτόταν συχνά το μέρος, που το λατρεύουν και οι δύο. Σήμερα, έπειτα από τρία χρόνια δεσμού, έχουν κοινούς στόχους και όνειρα. Ενα από αυτά αφορά το νέο επαγγελματικό βήμα του Λάζαρη εκεί, με τη δημιουργία ενός εστιατορίου που αναμένεται να γίνει το σημείο συνάντησης του διεθνούς jet set. Θα βρίσκεται στο Βαθύ, στον πιο δημοφιλή οικισμό του νησιού, που η συνολική εικόνα του παραπέμπει σε αυτήν ενός γραφικού παραθαλάσσιου χωριού, με μια σύγχρονη μαρίνα που φιλοξενεί πλήθος σκαφών.

meganisi

Εκεί ο Λάμπρος Λάζαρης, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία (διατηρεί το «Aspro Seaside» στην Πάρο και
το «Tekila», που έφερε μεξικάνικο αέρα στην καρδιά της Αθήνας), θέλει να δημιουργήσει τον χώρο που εδώ και καιρό οραματίζεται. Και που θα δώσει στο Μεγανήσι έναν νέο αέρα γεύσης, καλαισθησίας και πρωτοτυπίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι θα περνά σχεδόν όλο το καλοκαίρι στο Μεγανήσι, για να βρίσκονται κοντά στο νέο αυτό επιχειρηματικό εγχείρημα, αλλά και γιατί εκεί πια θα έχουν το δικό τους σπίτι. Ο ίδιος βάζει τη σφραγίδα του σε ό,τι δημιουργεί, ενώ η αγαπημένη του στηρίζει πάντα τα επιχειρηματικά του πλάνα, αφού τον πιστεύει πολύ.

Ειδικά με το νέο εστιατόριο που ετοιμάζουν είναι πολύ ενθουσιασμένη, καθώς λατρεύει το Μεγανήσι, το οποίο νιώθει δεύτερο σπίτι της. Η ∆ανάη Παππά, που
την απολαμβάνουμε τηλεοπτικά στον ρόλο της Θεοδώρας, στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ώριμη σκέψη και
δεν είναι λίγες οι φορές που η γνώμη της έχει βοηθήσει πολύ τον σύντροφό της.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το ζευγάρι έκανε μια απόδραση στη Ρώμη, εκεί όπου πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι ως ερωτευμένοι. Αν και οι υποχρεώσεις τους είναι πολλές, σε βαθμό που τις καθημερινές μπορεί και να μη... συναντηθούν, παρόλο που ζουν στο ίδιο σπίτι, όταν ξεκλέβουν λίγο χρόνο, φροντίζουν να ταξιδεύουν, ώστε να ανανεώνεται και η σχέση τους. Μέχρι τώρα έχουν γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο.