Ο γνωστός λυράρης Νίκος Ζωιδάκης μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά, τονίζοντας ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι πιο δυνατός από ποτέ.

«Ο Βασίλης Καρράς είναι κομμάτι της δικής μου ζωής. Είναι οικογένειά μου. Εκτός ότι μου βάφτισε τη μικρή μας κόρη, είμαστε και πολύ δεμένοι φίλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι πολύ καλά και είναι πιο δυνατός από ποτέ. Έχει την υγεία του, την ωραία του οικογένεια και έχει όλη τη διάθεση αυτή που χρειάζεται για να επανέλθει σε λίγο καιρό πάλι και να μας “πάρει” τα μυαλά. Μια χαρά είναι ο άνθρωπος», είπε ο Νίκος Ζωιδάκης.

Ο Βασίλης Καρράς είχε περάσει μια περιπέτεια με την υγεία του και μετά από μία επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, τον περασμένο Οκτώβριο, τώρα είναι πολύ καλά. Ο τραγουδιστής, μετά το προγραμματισμένο χειρουργείο, ακύρωσε και τη συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever». Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήθελε να αναρρώσει, αλλά και να ξεκουραστεί στον προσωπικό του παράδεισο, στο κτήμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου έχει φτιάξει μια φάρμα με βιολογικά προϊόντα, την «Karras Farm», καθώς, όπως έχει πει και ο ίδιος, μόνο εκεί, στο χωριό που γεννήθηκε, ξεκουράζεται πραγματικά.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 1/2/2023.