Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
1-karolina-Zaklin-Kalyva
Lifestyle

Καρολίνα Καλύβα: Χόρεψε τραγούδι του Μπο και μίλησε για τον κεραυνοβόλο έρωτα με τον Μάριο Πρίαμο

Η Καρολίνα Καλύβα τα έδωσε όλα σε εκπομπή που εμφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής - Μίλησε για τον έρωτα με τον Μάριο Πρίαμο χορεύοντας τραγούδι του Μπο - Δείτε τα βίντεο

H Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα έχει αποχωρήσει από το Survivor All Star και βρίσκεται στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα σχετικά με τη σχέση της με τον Μπο και το ειδύλλιο με τον Μάριο Πριάμο.

Το μεσημέρι της Κυριακής μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου», όπου την υποδέχτηκαν με το νέο τραγούδι του πρώην συντρόφου της, Μπο, με την Καρολίνα Καλύβα να το χορεύει.


Η Καρολίνα Καλύβα παραδέχτηκε ότι ο έρωτάς της με τον Μάριο Πριάμο, ήταν με την πρώτη ματιά και έγινε από τότε που τον συνάντησε στα γραφεία της Acun Media. «Δεν ήταν καθόλου άβολο για εμένα, μέσα μου. Στη διαχείρισή του ήταν ανήσυχο, γιατί έπρεπε να το μάθει ο Μπο» είπε χαρακτηριστικά.


Όσον αφορά τις δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου, η Καρολίνα Καλύβα είπε πως δεν την αφορά η σχέση του Μάριου Πριάμου. «Είπα ότι δεν με αφορά γιατί είναι δικό του θέμα. Έστειλα ένα μήνυμα, απαντήθηκε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει, δεν είναι ακόμα η ώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Καρολίνα Καλύβα.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: