Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
1-bo-gia-karolia-kai-mario-priamo
Lifestyle

Μπο για Καρολίνα Καλύβα: «Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση - Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις»

«Ήταν δύο άνθρωποι που ήταν στη ζωή μου, ο ένας ερωτικά κι ο άλλος φιλικά» ανέφερε για την πρώην σύντροφό του και τον Μάριο Πρίαμο

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα επέστρεψε από το Survivor All Star και οι τηλεοπτικές κάμερες, όπως ήταν αναμενόμενο, αναζήτησαν τον Μπο για μερικές δηλώσεις.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον καλλιτέχνη στο αεροδρόμιο, ενώ απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αρχικά, αναφέρθηκε στην ψυχολογία του, αφού είδε το παράνομο ειδύλλιο της συντρόφου του, με τον φίλο του και παίκτη της κόκκινης ομάδας, Μάριο Πρίαμο.

Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση

«Ο κόσμος έχει ήδη μια άποψη. Είμαι καλά. Καλά είπε η Καρολίνα, εννοείται ότι δεν θα τη σκοτώσω. Ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ό,τι έγινε, έγινε, όλα καλά. Μου έστειλε μήνυμα η κοπέλα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω. Το είδαμε παρέα με όλη την Ελλάδα αυτό το συμβάν, δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση», είπε χαρακτηριστικά ο Μπο για τα πλάνα από την κρυφή συνάντηση της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου.

Η μάνα αγαπάει και προστατεύει το παιδί της

Όσο για τις δηλώσεις που έκανε η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα και τους ισχυρισμούς της ότι η σχέση τους δεν ήταν τόσο σοβαρή, είπε: «Η μάνα είναι μάνα. Αγαπάει και προστατεύει το παιδί της, είτε με τον σωστό, είτε με τον λάθος τρόπο. Είναι υποκειμενικό. Είναι μάνα, μην το ξεχνάμε. Μπορεί και να παρασυρθεί, αυτό δεν θα το κρίνω εγώ».

Δεν κοινοποίησα ποτέ εγώ αυτή τη σχέση

Αναφορικά με το ποιος από τους δύο θέλησε να γίνει γνωστή η σχέση τους στο κοινό, είπε: «Δεν κοινοποίησα ποτέ εγώ αυτή τη σχέση. Η σχέση μας κοινοποιήθηκε μέσω Instagram από δικά της story πρώτα. Εγώ έκανα repost, μετά βγήκαν οι φίλες της, η Σοφιάννα και η Παυλίνα και το ανακοίνωσαν κι εγώ απλά το επιβεβαίωσα».

Δεν νομίζω ότι θα μιλήσω στον Μάριο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Μάριο Πρίαμο και το ενδεχόμενο να μιλήσουν κάποια στιγμή για όλα όσα έγιναν. «Δεν νομίζω ότι θα μιλήσω στον Μάριο. Τι να του πω; Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις. Ήταν κάτι δυνατό, με προοπτικές στο δικό μου μυαλό, όμως κράτησε έναν μήνα, οπότε δεν θα με στιγματίσει. Κι από τις δύο πλευρές ήταν άσχημο. Ήταν δύο άνθρωποι που ήταν στη ζωή μου, ο ένας ερωτικά κι ο άλλος φιλικά κι είναι κρίμα. Πιο πολύ σε πειράζει, λόγω της ανθρώπινης σχέσης και όχι της προσωπικής».

Η Ελευθερία Ελευθερίου ζει τη δική της ιστορία

Τέλος, αναφέρθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία είναι σε σχέση τον τελευταίο καιρό με τον Μάριο Πρίαμο. «Με την Ελευθερία Ελευθερίου έχουμε μιλήσει αρκετές φορές και αυτή ζει τη δική της ιστορία», είπε ο Μπο.

«Τα πράγματα της Καρολίνας ήρθε και τα πήρε η μητέρα της και ο αδερφός της. Ήπιαμε έναν καφέ, τα είπαμε μια χαρά, σαν άνθρωποι μεγάλοι και λογικοί» είπε κλείνοντας ο Μπο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: