Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
1-karolina-Kalyva
Lifestyle

Καρολίνα Καλύβα - Για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο: «Χτυπήθηκα στον στίβο της αγάπης»

«Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερίου και δεν με αφορά αν είχε σχέση έξω», ανέφερε η Καρολίνα Καλύβα - Δείτε τα βίντεο

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μέσω Skype, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας». Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, αμέσως μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star», ξεκαθάρισε το παρασκήνιο πίσω από το ειδύλλιό της με τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη, που «τάραξε» τον σύντροφό της Μπο, ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα.

Για τον τρόπο που ξεκίνησε η σχέση της με τον Μάριο Πριάμο

«Τον Μάριο δεν τον γνώριζα από πριν, τον γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής. Στη ζωή κάποια πράγματα σου έρχονται απρόσμενα, δεν το περιμένεις και έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη με τον Μάριο. Δεν μπορώ να πω παραπάνω… απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όπου δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω».

Για τον Μάριο Πρίαμο και τις κρυφές συναντήσεις

«Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με τρομερή ενέργεια και αρχές. Τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν και τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε πού πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα μετά ήταν Ο.Κ. με αυτό».

Για τη στιγμή που η κάμερα τους κατέγραψε

«Το καταλάβαμε και οι τέσσερις από το drone. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά, αλλά ο.κ. Ήταν μέσα από drone. Δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλουμε προς τα έξω. Γι’ αυτό και στο συμβούλιο είπα ότι “ναι, συνέβη, βρεθήκαμε, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο”».


H πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είπε για τον Κύπριο παίκτη και τον απρόσμενο έρωτα που βίωσε μαζί του στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο: «Αναφέρθηκα στο ότι η "αγάπη δεν έχει όρια", γιατί σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Την αγάπη δεν την ψάχνεις, σε βρίσκει. Το χαρακτήρισα, λοιπόν, πράξη αγάπης και όχι στρατηγικής».

Για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά. Όχι ότι θα μου έλεγε “να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον”. Αλλά όπως σου είπα, ό,τι κι αν πούμε… Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά. Η ουσία είναι μία: στη ζωή δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται. Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα πληγώνονται, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Απλά σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση. Ο στόχος μου στο "Survivor All Star" ήταν να ολοκληρώσω τον κύκλο μου. Χτυπήθηκα όχι στον στίβο μάχης αλλά στον στίβο της αγάπης. Σε καμία περίπτωση δεν θα το άλλαζα αυτό. Δεν σου χτυπάει η αγάπη την πόρτα κάθε τρεις και λίγο», είπε η Καρολίνα Καλύβα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν: