Ο Χάρης Ρώμας έδωσε συνέντευξη και δεν δίστασε να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στην πολιτική του καριέρα, αλλά και στις κατηγορίες που του έχουν αποδώσει ανά διαστήματα.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» και αρχικά αναφέρθηκε στα σχόλια που είχε ακούσει για την εμφάνισή του σε μια περίοδο που είχε πάρει αρκετά κιλά.

«Όταν έκοψα το κάπνισμα, πήρα 20 κιλά»

«Όταν έκοψα το κάπνισμα, πήρα 20 κιλά. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τα σχόλια, ειδικά όταν σου λένε "πώς έγινες έτσι;". Ένας συνάδελφος με είδε στο Ηρώδειο και είπε "Ρώμα, πώς έγινες έτσι; Είσαι και πρωταγωνιστής. Εσύ είσαι βόδι". Ένιωθα πολύ άσχημα», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Για τη στροφή του στην πολιτική

«Πριν από την πρόταση του Γιώργου Πατούλη, μου έκαναν πρόταση άλλες τρεις φορές να ενταχτώ σε κάποιο κόμμα, αλλά δεν ήμουν έτοιμος. Ήμουν αφοσιωμένος στην καριέρα μου. Αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.


Για τα σχόλια που άκουσε μετά τη φωτογραφία με τον Ηλία Μίχο

Όσο για τα σχόλια που έχει ακούσει για το άτομό του, ιδιαίτερα μετά τη φωτογραφία του με τον Ηλία Μίχο, τον άνδρα που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, δήλωσε: «Θα σου πω κάτι για τις λοιδορίες και θα το κλείσω, γιατί θα συνεχίσουν να λένε για τον επικίνδυνο και γι' αυτόν που έχει δυναμική για να αλλάξει τα πράγματα. Δεν μου αρέσουν οι παροιμίες, γιατί ανατρέπονται. Η μία που πιστεύω πραγματικά είναι το "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται". Αν είσαι καθαρός, είσαι πραγματικά, και εγώ δεν αισθάνομαι κανέναν φόβο».

«Δεν κρύβω ούτε εξαφανίζω κάτι από το παρελθόν μου στα social media. Απόδειξη είναι ότι είχαν παραμείνει οι φωτογραφίες με τον παιδεραστή», ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


1111111111111111111