Για τις εξελίξεις στο Survivor All Star μίλησε ο Αλέξης Παππάς στο «Πρωινό μας» και στην κάμερα τους ΣΚΑΪ

Με αφορμή την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, ο Αλέξης Παππάς πέταξε τα «βέλη» του κατά του Νίκου Μπάρτζη ο οποίος τις «έδωσε στεγνά» στους συμπαίκτες τους και στην παραγωγή για τη χρήση κινητού τηλεφώνου. 

«Ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει, άθελά μου και χωρίς να γνωρίζω αυτές τις δύο παίκτριες, θα ταυτιστώ υπερ τους. Πήρε μορφή ντεντέκτιβ ο Νίκος Μπάρτζης και “έδωσε” τις δύο παίκτριες. Εκεί μου αφήνουν πολλά ανοιχτά ερωτηματικά για το τι μπορεί να συνέβη, σαν παρασκήνιο και τα σενάρια είναι άπειρα», ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Και συνέχισε για τον Νίκο Μπάρτζη: «Σίγουρα αυτή η κατάσταση φέρνει τον Νίκο ως ήρωα προς την ομάδα του, και από τις επόμενες 3 εβδόμαδες, όσο κακός και να είναι αγωνιστικά, δεν θα ψηφιστεί από την ομάδα του. Το μεγάλο στοίχημα για τον Νίκο Μπάρτζη και το Survivor, ήταν να διώξει δύο πολύ δυνατές παίκτριες, πράγμα που το πέτυχε. Περισσότερο στρατηγικό μου φαίνεται και λιγότερο ως ένα κομμάτι που αφορά την ηθική», ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.