Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στην εκπομπή «Night Out» στο Μega και δεν δίστασε να δώσει απαντήσεις για πολλά θέματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική ζωή της.

Τα παραπανίσια κιλά

«Κάποια στιγμή σκέφτηκα να τα παρατήσω. Ήταν η περίοδος που απέκτησα υποθυρεοειδισμό και πήρα 22 κιλά μέσα σε έναν χρόνο και δεν έβρισκα δουλειά. Ήμουν η δακτυλοδεικτούμενη ότι “πω πω, κοίτα πώς έχει γίνει, και τρώει”. Και εγώ η κακομοίρα είχα πάθει αναιμία από την αφαγία, αλλά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Και τότε είπα αν είναι έτσι, θα τα παρατήσω να κάνω κάτι άλλο. Αλλά το πείσμα μου δεν με άφησε. Και είπα, θα τα καταφέρω. Δεν θέλω να με ξαναδώ έτσι, γιατί ήμουν ένα κορίτσι που ήμουν πάντα αδύνατο. Είναι το άγχος μου, αφού ζω έτσι. Τρέλα με πιάνει. Δεν είναι εύκολο πλέον και με τον θυροειδή».


Ο Διονύσης Σχοινάς

«Δεν ξέρω τι έχεις σκοπό να με ρωτήσεις. Βαριέμαι πια. Είναι σχεδόν 30 χρόνια. Δεν ξέρω. Έχουν γεννηθεί πόσες γενιές παιδιά από τότε. Δεν έχουν ιδέα. Έχουμε κάνει όλοι οικογένειες κι έχουμε περάσει τόσα. Τι αφορά και γιατί; Δεν το καταλαβαίνω και δεν με νοιάζει. Ποιον αφορά; Κανέναν από τους τρεις μας. Μα βάζω τελεία. Να βγω να πω τι, για ποιο θέμα; Για κάτι που είχαμε πριν από τόσα χρόνια; Ποιος νοιάζεται;».


Για το διαζύγιό της

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν λίγο άγαρμπο το να διαχειριστώ τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου μου. Ο Τύπος μπορώ να πω ότι ήταν πολύ εντάξει απέναντί μου. Είναι δύσκολο να μετακομίζεις, να μεταφέρεις πράγματα, έπιπλα, κούτες και να είναι κάτω από το σπίτι σου τα κανάλια και να ακολουθούν τα φορτηγά, να ακολουθούν πού θα είναι το νέο σπίτι, ήταν αμήχανο.


Η λατρεία στον γιο

Δεν έχω λόγο να ξαναπαντρευτώ. Αν μεγαλώνοντας και έχω έναν σύντροφο κάποια χρόνια και νιώσω την ανάγκη, δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω. Να συγκατοικήσω, βεβαίως, αλλά να παντρευτώ όχι. Ο Αλέξανδρος δεν έχει γνωρίσει κανέναν σύντροφό μου. Από εδώ και πέρα σίγουρα μπορεί να γνωρίσει κάποιον, μέχρι τώρα, όμως, ήμουν πολύ προσεκτική με αυτό το θέμα γιατί ήθελα να αποφύγω κακοτοπιές. Σίγουρα τον πρώτο καιρό θα προστάτευα μια καινούργια σχέση. Δεν έχω κυνηγήσει ποτέ να γίνω εξώφυλλο για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν κρύβομαι ποτέ. Τι αφορά τον άλλον τι κάνω στη ζωή μου όταν εγώ δεν ενοχλώ κανέναν; Γιατί να με κρίνουν για τη σχέση μου με έναν πολύ νεότερο άντρα; Είναι κάτι που δεν μπορούν να κάνουν ή δεν έχουν το θάρρος να κάνουν οι ίδιοι, με αποτέλεσμα να κάνουν αρνητικά σχόλια».


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: