Η Φαίη Σκορδά προλογίζοντας τη συνέντευξη του Σάββα Πούμπουρα είπε ότι θέλει να του αποδείξει πόσο πολύ τον αγαπάει και ότι αυτός είναι και ο λόγος που κάθε μέρα η εκπομπή της ασχολείται μαζί του.

«Εγώ δεν προχωράω αν δεν παίξω και σήμερα Σάββα Πούμπουρα, να του αποδείξω πόσο πολύ τον αγαπάω. Σάββα μου, κάθε μέρα εδώ στην εκπομπή έχεις το δίλεπτό σου. Δεν ξέρω πόση ώρα βγαίνεις στην Ελένη Μενεγάκη, αν έχεις στήλη κ.λπ., εδώ για να μην έχεις παράπονο ότι εγώ ίσως έχω μια δεύτερη σκέψη στο μυαλό μου, σήμερα είναι Παρασκευή, από την Τρίτη εσένα παίζουμε, σου κάνουμε αφιέρωμα κάθε μέρα. Είναι η ώρα του Σάββα Πούμπουρα», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.


Η «παρεξήγηση» ανάμεσα σε Σκορδά και Πούμπουρα


Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως θέλησε με αυτόν τον τρόπο να λύσει την «παρεξήγηση» που είχε δημιουργηθεί με τον γνωστό παρουσιαστή προ ημερών. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 07/02 το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό μας» ασχολήθηκε με το θέμα των επερχόμενων τηλεοπτικών μεταγραφών, με το όνομα του Σάββα Πούμπουρα να έρχεται στην κουβέντα με αφορμή σχετικό ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη.