Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τη ζωή που είχε σε χωριό της Πάτρας αλλά και το πώς βιώνει την αναγνωρισιμότητα.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως προτιμά να μην εκτίθεται αρκετά, πέραν της δουλειάς του, και μάλιστα την περίοδο των «Άγριων Μελισσών» πάθαινε κρίσεις πανικού από την ξαφνική δημοσιότητα.

«Αισθανόμουν μοναξιά γιατί δεν είχα αδερφό να μοιραστώ. Όταν γεννήθηκαν οι αδερφές μου, κρυβόμουν κάτω από το τραπέζι και έκλαιγα και ζητούσα αδερφό. Όταν δίναμε Πανελλήνιες, τα απογεύματα διάβαζα πάνω στο βουνό προσέχοντας τα γίδια. Ντρεπόμουν να το πω στους συμμαθητές μου. Το fredo espresso το έμαθα στα 20 μου, ενώ οι φίλοι μου το ήξεραν ήδη από τα 14.

Δεν ήταν πολύ αυστηροί οι γονείς μου και είχα δυνατότητα να κάνω και στίβο. Οι ελιές ήταν υποχρεωτικό, έπρεπε να τις μαζέψουμε. Το άρμεγμα, το φύλαγμα, να σφάξουμε τα ζώα. Τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες δεν τα μπορώ καθόλου. Πριν μπω στο στούντιο, μου είπαν να βγάλω φωτογραφία για το Instagram και είπα όχι. Δεν μπορώ την πίεση, το σόνι και ντε να βγάλουμε σέλφι. Δεν θέλω να εκτίθεμαι όταν το έχω επιλέξει. Μου έχει συμβεί να πω και όχι σε φωτογραφία, αλλά στα παιδιά δεν μπορώ να αρνηθώ.

Σε όλη τη διάρκεια των “Άγριων Μελισσών” πάθαινα κρίση πανικού. Είχα πάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για συνέντευξη και μετά έπαθα κρίση πανικού και είπα δεν θα το επιτρέψω αυτό στον εαυτό μου. Αν θέλει να το σεβαστεί ένας δημοσιογράφος, καλώς. Αν θεωρήσω ότι θα αντιδράσω άσχημα, δεν θα βγω από το σπίτι. Όλο αυτό δεν το είχα φανταστεί, ούτε είχα στόχο να γίνω διάσημος. Οι “Μέλισσες” μπήκαν μετά τα 30 στη ζωή μου και είχα αποφασίσει ότι δεν με ένοιαζε η δημοσιότητα και τότε ήρθε η σειρά. Το είπα με μια συνειδητοποίηση ότι δεν ήταν μία σειρά».

Ο γνωστός  ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δύσκολη απώλεια του πατέρα του, αποκαλύπτοντας πως έκλαψε για πρώτη φορά έναν χρόνο μετά την κηδεία του.

«Πιστεύω στη συγχρονικότητα, κάτι βαθύτερα μέσα μου μού έλεγε κάτι άλλο. Όταν πέθανε ο πατέρας μου ήμουν 23 και πέθανε την πρώτη μέρα που δούλεψα ως ηθοποιός. Έπρεπε να γυρίσω όμως στην Πάτρα, γιατί εκεί ο πατέρας μου είχε δουλειές και έπρεπε κάποιος να τα αναλάβει για να μην τα δώσουμε κοψοχρονιά», είπε αρχικά η Δημήτρης Γκοτσόπουλος

«Τότε ανακάλυψα κι εγώ τη δύναμή μου. Η μητέρα μου ήταν ένας πολύ αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά όταν χάνεις τον άντρα σου ύστερα από 36 χρόνια γάμου και με τέσσερα παιδιά, έπρεπε να είμαι βράχος. Δεν έκλαψα στην κηδεία του πατέρα μου, έκλαψα για πρώτη φορά ύστερα από έναν χρόνο. Είναι μια άμυνα νομίζω. Τράβηξε το ζόρι τότε με τους συγγενείς να λένε συνεχώς “Ο Δημήτρης πού είναι; Τι κάνει; Γιατί δεν δουλεύει; Μεγάλη η πίεση τότε», πρόσθεσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.