Μπόρα είναι και θα περάσει η ενοχή για τις δύο απόπειρες βιασμού του Πέτρου Φιλιππίδη, κατά τη συνάδελφό του, Βίκυ Πρωτογεράκη. 

Η ηθοποιός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε ότι ο Φιλιππίδης έπρεπε να αθωωθεί ολοκληρωτικά. «Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες. Θεωρώ ότι στο Εφετείο θα αθωωθεί. Αν αυτή η δικογραφία πάει στον Άρειο Πάγο, σίγουρα θα γυρίσει πίσω. Έτσι όπως είναι φτιαγμένη, δεν προκύπτει η απόπειρα από πουθενά. Δεν μετάνιωσα που κατέθεσα υπέρ του Πέτρου, γιατί να μετανιώσω;», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την αγωγή που θα καταθέσει ο ηθοποιός στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, δήλωσε: «Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου, κι εγώ θα έκανα αγωγή. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να αμφισβητείς τη Δικαιοσύνη. Οι ηθοποιοί δεν είναι ούτε δικηγόροι ούτε δικαστές. Δεν είναι καθόλου σκληρό που θα της κάνει αγωγή, πιο σκληρό ήταν αυτό που έγινε σε εκείνον».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του ηθοποιού στην υποκριτική και του έστειλε ένα μήνυμα.

«Ο Πέτρος δεν θέλει να επιστρέψει στο θέατρο, τους σιχάθηκε όλους. Βλέπω ότι και το παιδί του δεν μπορεί να βρει δουλειά. Τι φταίει το παιδί του; Εγώ θα έλεγα στον Πέτρο να μη στεναχωριέται, μπόρα είναι και θα περάσει και στο τέλος θα δικαιωθεί», σημείωσε η Βίκυ Πρωτογεράκη.