Στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν καλεσμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα με την αγαπημένη ηθοποιό να μιλά για τη μακρόχρονη πορεία της στην υποκριτική, τον έρωτα αλλά και τον ρόλο που έπαιξε ο Γιώργος Μαρίνος στην καριέρα της.

«Την εποχή που ήμουν στις μεγάλες δόξες ήταν που τα παράτησα όλα. Είχα μία τάση μεγάλη να φύγω τότε. Είμαι του φευγιού, το είχα από μικρή αυτό. Γιατί να το εξηγήσω μέσα μου; Να κάτσω και να αναπολώ ποιος, τι και γιατί; Έτσι αισθανόμουν».

«Προφανώς κάποια πράγματα θα με πείραζαν. Πολλά με έπνιγαν, μπορεί και να τα έχω μοιραστεί. Προτιμάω να φύγω, γιατί αν τα πολεμήσω ή θα τσακωθώ πάρα πολύ άσχημα ή θα φωνάξω… δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι. Το 99% δεν καταλαβαίνει όταν τους λες τον λόγο που φεύγεις» δήλωσε.

Όπως εξομολογήθηκε την ερωτεύτηκαν αλλά δεν την αγάπησαν.

«Με ερωτεύτηκαν, πιστεύω δεν με αγάπησαν γιατί δεν ξέρουν να αγαπάνε οι άνθρωποι, η αγάπη θέλει κότσια».

«Ο έρωτας μπορεί να φύγει, η αγάπη δεν φεύγει. Αν ο έρωτας είναι μόνο έρωτας κάποτε τελειώνει, η συνήθεια τον τελειώνει».

Η ίδια θεωρεί πως στη ζωή της συμβιβάστηκε.

«Συμβιβάστηκα για λάθος λόγους. Έφτασα 50 για να αποφασίσω δεν έχω κανέναν λόγο να γίνομαι ρεντίκολο, και να με κρεμάνε στα μανταλάκια, εμένα που δεν κρεμιέμαι από μόνη μου.

Μιλώντας για τον Γιώργο Μαρίνο ανέφερε πως αν δεν ήταν εκείνος ίσως δεν πήγαινε ποτέ στο Ελεύθερο Θέατρο και ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει αποτραβηχτεί και δεν επιθυμεί να έχει επαφές με κανέναν από τον χώρο.

«Ο Γιώργος δεν είναι στη ζωή κανενός. Δεν νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας. Είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου μεγάλο, τεράστιο κεφάλαιο. Είναι ένας από τους ανθρώπους της ζωής μου και δάσκαλος μεγάλος. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τον Γιώργο».

«Αν δεν ήταν ο Γιώργος, μπορεί να πήγαινα στο Ελεύθερο Θέατρο, τότε που το άρχιζαν στο Άλσος. Όταν μου έκαναν την πρόταση τα παιδιά, ο Κώστας Αρζόγλου, είχα ήδη ξεκινήσει με τον Γιώργο και τους είπα όχι. Και με την Άννα Παναγιωτοπούλου και με τον Σταμάτη Φασουλή είμαστε φίλοι από τη σχολή, κάναμε εκεί μέσα επιθεωρήσεις».