Η Σακίρα είναι αποφασισμένη να κρατά σε εγρήγορση όσους ασχολούνται με τις «σπόντες» που ανταλλάσσουν το τελευταίο διάστημα με τον πρώην της, Ζεράρ Πικέ.

Η Κολομβιανή σταρ επανήλθε με νέο «καρφί», αυτή τη φορά μέσα από την κουζίνα του σπιτιού της. Σε κλιπ που δημοσίευσε μέσω Instagram, η Σακίρα εμφανίζεται να σφουγγαρίζει το πάτωμα και παράλληλα, να τραγουδά στίχους όλο νόημα.

«Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου» τραγουδά, συγχρονίζοντας τα χείλη της με την επιτυχία του SZA «Kill Bill» την ώρα που σφουγγαρίζει την κουζίνα της. Το συγκεκριμένο κομμάτι, που έχει γίνει viral στο TikTok, αναφέρεται σε μία γυναίκα που ζητά εκδίκηση από τον πρώην της.

«Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου/Δεν είναι η καλύτερη ιδέα/Η νέα του κοπέλα είναι η επόμενη, πώς έφτασα εδώ;» ακούγεται να τραγουδάει η 46χρονη Σακίρα στο βίντεο. «Μπορεί να σκοτώσω τον πρώην μου.Τον αγαπάω ακόμα. Καλύτερα να είμαι στη φυλακή παρά μόνη, τα έκανα όλα από αγάπη» συνέχισε η Σακίρα.

Δείτε το βίντεο

@shakira

♬ Kill Bill - SZA

Η ανάρτηση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά τον σάλο που προκάλεσε βίντεο, το οποίο δείχνει τον πρώην ποδοσφαιριστή να έχει αφήσει τους γιους του να περιμένουν στη βροχή.

Ένας από τους παπαράτσι που καραδοκούν έξω από το σπίτι της Σακίρα, εντόπισε τα δύο μικρά αγόρια να περιφέρονται στη βροχή, λίγο αφότου ο πατέρας τους τα άφησε λίγο πιο πέρα από το σπίτι της μητέρας τους.

Το πρακτορείο Europa Press μοιράστηκε ένα απόσπασμα που δείχνει τα δύο παιδιά να βγαίνουν από το αυτοκίνητο του Ζεράρ Πικέ για να μπουν στο σπίτι της μητέρας τους. Ωστόσο, έπρεπε να περιμένουν αρκετή ώρα για να μπορέσουν να μπουν στο σπίτι, με αποτέλεσμα να βραχούν αρκετά λόγω της κακοκαιρίας, καθώς στη Βαρκελώνη έβρεχε και φυσούσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: