Φαίνεται η κόντρα μεταξύ του διάσημου ζευγαριού καλά κρατεί και μάλιστα φουντώνει διαρκώς. Νέα αιτία για τη διαμάχη είναι η πρωτοβουλία της Σακίρα να μοιραστεί στα social media τη συμμετοχή των παιδιών της στο videoclip της.

Πώς ξεκίνησε η νέα κόντρα

Συγκεκριμένα η διάσημη τραγουδίστρια παρουσιάζει τον Μίλαν να κάνει τα πρώτα του βήματα στη σύνθεση, ενώ ο Σάσα επικεντρώθηκε στην τελειοποίηση των δεξιοτήτων του στο πιάνο. Το τραγούδι και η μουσική παράσταση των παιδιών έχουν λάβει πολλούς επαίνους και θετικές κριτικές.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)


Ωστόσο, κάποιος που φαίνεται να είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος κι εκνευρισμένος με αυτή την κατάσταση είναι ο Ζεράρ Πικέ, ο πατέρας των παιδιών. Το σοκ του προέρχεται από το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε για τη συμμετοχή των παιδιών του στο βίντεο της τραγουδίστριας μέχρι τη δημοσιοποίησή του.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Lorena Vazquez, μιλώντας στην εκπομπή «Y ahora Sonsoles», ο Ζεράρ Πικέ δεν είχε καμία προηγούμενη γνώση, άδεια ή εξουσιοδότηση για τη συμμετοχή των παιδιών του. Ακόμη και τα ίδια τα παιδιά δεν τον είχαν ενημερώσει για τη συμμετοχή τους.

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί: