Ήταν Σεπτέμβρης του 2022 όταν η Λάουρα Νάργες είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά αφού έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

Μέσα σε σχεδόν έναν και μόνο χρόνο η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια ερωτεύτηκε τον άντρα της ζωής της Χρήστο Σαντικάι, παντρεύτηκαν και απέκτησαν οικογένεια. Σήμερα ζουν μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους.


«Ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στη ζωή μας, είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ», ήταν η πρώτη δήλωση της Λάουρα Νάργες αφού υποδέχτηκε τον γιο της.


Η νέα καθημερινότητα μετά την έλευση του γιου της

Η Λάουρα Νάργες έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή και τη φροντίδα του γιου της, απέχοντας τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και από την τηλεόραση. Η ραδιοφωνική παραγωγός απολαμβάνει εδώ και περίπου πέντε μήνες τη μητρότητα και δεν θα άλλαζε τη νέα της καθημερινότητα με τίποτα στον κόσμο.


Ωστόσο, η Λάουρα Νάργες μια στο τόσο μοιράζεται στιγμιότυπα από τη νέα ζωή της στο πλευρό του γιου της στα social media. Η ευτυχισμένη μανούλα μάς δίνει μια γεύση από τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές της!



Ο Χρήστος Σαντικάι είναι συνεχώς στο πλευρό της και στηρίζει τη γυναίκα της ζωής του με κάθε τρόπο. Ο νεαρός καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε να νιώθει περισσότερη ευλογία από τη στιγμή που δημιούργησε τη δική του οικογένεια με τη Λάουρα Νάργες.



«Ένας έρωτας, μία εγκυμοσύνη, μία υπερέμεση, ένα σύμφωνο συμβίωσης, τέσσερις εισαγωγές στο νοσοκομείο, μία γέννα, ένα αγγελούδι και ακόμα ένας μεγαλύτερος έρωτας, 9 μήνες δυσκολίες, 3 μήνες άλλη ζωή», έγραψε η Λάουρα Νάργες για όλα όσα συνέβησαν μέσα σε έναν χρόνο στην προσωπική ζωή της.

Η προσπάθεια να επανέλθει στα κιλά της

Σχεδόν αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού της και παράλληλα με τις νέες ισορροπίες που έπρεπε να βρει, η Λάουρα Νάργες αποφάσισε να ξεκινήσει διατροφή και γυμναστική. Ο στόχος να επανέλθει στα κιλά της και να αποκτήσει το ιδανικό για εκείνη κορμί.


Όπως μας έχει δείξει μέσα από τα προσωπικά της social media, η Λάουρα Νάργες επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά το γυμναστήριο. Η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις αλλαγές στο σώμα της, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του διατροφολόγου της και του προπονητή της.



Η Λάουρα Νάργες με υπομονή και θέληση καταφέρνει να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, ενώ παράλληλα απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας με τον Χρήστο Σαντικάι και τον πέντε μηνών γιο τους.