Ένα τρυφερό ειδύλλιο με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του, Poppy Delevingne, διατηρεί, σύμφωνα με το διεθνή τύπο, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ.

Ο 24χρονος γόνος και η 36χρονη αδελφή του διάσημου μοντέλου Cara Delevingne έχουν «συλληφθεί» από το φωτογραφικό φακό να περπατούν χεράκι-χεράκι στους δρόμους του Λονδίνου.

Η βρετανική Daily Mail επικαλείται… «αυτόπτη μάρτυρα» που τους είδε να «φιλιούνται και να αγκαλιάζονται στη μέση ενός βιβλιοπωλείου – και σίγουρα δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί».

Με τίτλους όπως «βασιλικό ρομάντζο», τα βρετανικά ταμπλόιντ μιλούν για έναν δυνατό έρωτα τον οποίον- όπως αναφέρουν -επιβεβαίωσε η 36χρονη ηθοποιός.


Πάντως η ίδια παραμένει, τυπικά, παντρεμένη με τον επί οκτώ χρόνια σύζυγό της, επιχειρηματία, James Cook, όμως οι φήμες ότι το ζευγάρι είναι σε διάσταση είχαν αρχίσει να φουντώνουν εδώ και καιρό, όταν μάλιστα ο James Cook παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή της εταιρείας της Poppy Delevingne.

Οι φίλοι του Κωνσταντίνου Αλέξιου τον φωνάζουν Τίνο και ο 24χρονος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους «γαλαζοαίματους» εργένηδες της Ευρώπης. Η νέα του αγαπημένη, προέρχεται από μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες του Λονδίνου. Ο πατέρας της ασχολείται με το real estate, ενώ η γιαγιά της ήταν η κυρία επί των τιμών της πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Απογευματινή