Ο πρωτότοκος γιος του διάδοχου Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, Κωνσταντίνος-Αλέξιος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς εθεάθη χεράκι-χεράκι με το 36χρονο σούπερ μόντελ, Πόπι Ντελεβίν στο Λονδίνο.

Ειδικότερα, στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η MailOnline, ο 24χρονος και η 36χρονη απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα στο Δυτικό Λονδίνο, όπου ζει η αδελφή της Πόπι, Κάρα Ντελεβίν.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η dailymail «οι δυο τους φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν στη μέση ενός βιβλιοπωλείου – και σίγουρα δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί».

Μάλιστα, παρά τη διαφορά ηλικίας 12 ετών που έχουν μεταξύ τους, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου εδώ και καιρό. Πάντως, στα social media τα σχόλια για τη διαφορά τους «δίνουν και παίρνουν».

Ωστόσο, το ζευγάρι φαίνεται πολύ ευτυχισμένο στις φωτογραφίες. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Ντελεβίν εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Τζέιμς Κουκ, αλλά το ζευγάρι είναι σε διάσταση και πως ο Κουκ έχει παραιτηθεί από διευθυντής της εταιρείας τους, Poppy Delevingne Limited. Σημειώνεται πως κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημοσίως στον υποτιθέμενο χωρισμό τους.