Το Twitter τον αποθεώνει, µε τα κορίτσια να τον ονοµάζουν «ολόφωτο» και να «λιώνουν» σε κάθε πλάνο του. Ο τολµηρός Πέτρος του «Μαύρου ρόδου», κατά κόσµον Μιχαήλ Ταµπακάκης, αν και αυτή την περίοδο έχει κατακτήσει άθελά του πολλές καρδιές, τη δική του τη χαρίζει µόνο σε µία!

Ο 27χρονος ηθοποιός έχει σχέση µε την πανέµορφη Σάντυ Χατζηιωάννου, που τη γνωρίσαµε καλύτερα µέσα από τον «Σασµό» ως σύντροφο του Νικηφόρου. Αν και το καλοκαίρι είχαν επιβεβαιώσει τις φήµες ποστάροντας µια τρυφερή φωτογραφία από τις κοινές τους διακοπές στην Τήνο, στη συνέχεια... τα ίχνη τους εξαφανίστηκαν. ∆εν έκαναν δηµόσιες εµφανίσεις ούτε αντάλλασσαν σχόλια θαυµασµού και αγάπης στα social. Έτσι, κάποιοι άρχισαν να αναρωτιούνται αν ο έρωτάς τους αποτελεί πια παρελθόν.

Να σας ενηµερώσουµε λοιπόν ότι το ζευγάρι παραµένει πολύ δεµένο, όµως οι επαγγελµατικές τους υποχρεώσεις τούς κάνουν να δίνουν µεγαλύτερη βαρύτητα στη δουλειά και στα γυρίσµατα παρά στο να «απαντούν» στις φήµες.

Πιο κοντά

Αντίθετα, έρχονται όλο και πιο κοντά! Την περασµένη εβδοµάδα, µάλιστα, η γοητευτική Σάντυ Χατζηιωάννου ανέβασε ένα στόρι όπου ο καλός της φωτογραφιζόταν για γνωστό περιοδικό. Περήφανη για εκείνον, µοιράστηκε το στιγµιότυπο µε τους followers της και φυσικά έδειξε το πόσο στηρίζει κάθε του βήµα. Μαζί µάλιστα κατέβηκαν και στο Σύνταγµα, όπου οι Έλληνες ηθοποιοί έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε µε κύρια αιτήµατα της καλλιτεχνικής αυτής κινητοποίησης την απόσυρση ή τροποποίηση του Προεδρικού ∆ιατάγµατος 85/2022.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 18/2/2023.