Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να διαθέτει άψογη σιλουέτα, όμως σιχαίνεται τη γυμναστική.

Χθες, ωστόσο, ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της ότι αποφάσισε να κάνει στη ζωή της και την καθημερινότητά της μια μεγάλη αλλαγή. Να ξανακάνει γυμναστική ύστερα από οκτώ χρόνια. Ύστερα από δεκαπέντε αναβολές, όπως επισήμανε, θα έκανε το δοκιμαστικό της στο γυμναστήριο.

Οι αλλαγές στο σώμα της εδώ και πολλά χρόνια είναι ελάχιστες κι αυτό διότι η Ελένη Μενεγάκη έχει πειθαρχία στρατιώτη όταν πρέπει να πετάξει από πάνω της μερικά παραπάνω κιλά. Η παρουσιάστρια λέει «ναι» στο καλό φαγητό, εξάλλου είναι και η ίδια εκπληκτική μαγείρισσα, αλλά λατρεύει και τις νοστιμιές, τα πικάντικα εδέσματα, ενώ έχει πει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην παγωμένη μπίρα και στο καλό κρασί, που συμπληρώνει ιδανικά ένα υπέροχο δείπνο στο τραπέζι.

Όταν θέλει λίγο να... μαζευτεί, δεν τρώει υδατάνθρακες, προσέχει το βραδινό της και δεν τρώει γλυκά, άλλωστε, όπως έχει πει και η ίδια, δεν είναι γλυκατζού! Επίσης, το junk food και οι όποιες άλλες παρόμοιες «αμαρτωλές» τροφές δεν υπάρχουν στο σπίτι της, καθώς η παρουσιάστρια λατρεύει το καλό, παραδοσιακό φαγητό!

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις  22/2/2023.