O Kωνσταντίνος Καζάκος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο «σχέδιο» που οργάνωσαν οι γονείς του στο παρελθόν για να αποφύγουν την κουμπαριά με τον αρχηγό της χούντας, Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» κι αρχικά εξήγησε πως την εποχή που γεννήθηκε, αν ένα παιδί γεννιόταν στις 21 Απριλίου, το βάφτιζε ο Παπαδόπουλος.

«Εγώ γεννήθηκα στις 25 Απριλίου του 1969. Εάν γεννιόμουν 21 Απριλίου, θα είχα για νονό τον Παπαδόπουλο και νονά τη γυναίκα του. Τότε, εάν γεννιόσουν 21 Απριλίου, σε βάφτιζε ο Παπαδόπουλος. Στην Αθήνα τουλάχιστον, αυτό γινόταν», εξήγησε.

«Κι είχαν κάνει ολόκληρο σχέδιο ο πατέρας μου και η μάνα μου, αν γεννηθώ 21, να με κρύψουν και να πουν ότι γεννήθηκα 22 για να μη με βαφτίσει», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια μίλησε για την μπάντα του, η οποία σταμάτησε να λειτουργεί προσωρινά, από την περίοδο της καραντίνας.

«Κι έχω και δεν έχω συγκρότημα, διότι με την πανδημία υπήρξε μια παύση. Σε αυτή την παύση ο ντράμερ μου, που είναι και ξάδερφός μου, γέννησε δίδυμα, ο μπασίστας μου, που είναι χρόνια φίλος μου, γέννησε κι αυτός και μου είπαν να περιμένω ενάμισι-δύο χρόνια για να ξεπεταχτούν τα παιδιά και βλέπουμε», εξήγησε ο Kωνσταντίνος Καζάκος.

Κλείνοντας, πρόσθεσε για την αγάπη που τρέφει για τη μουσική: «Ζω με το ροκ, γενικά η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη. Ήθελα να γίνω μουσικός, είναι ένα από τα πράγματα που είχα μετανιώσει. Όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι, αφού τελείωσα και τον στρατό, είχα δύο αγάπες, το θέατρο και τη μουσική, και είπα ότι δεν μπορώ να κάνω και τα δύο, θα κάνω το ένα για να το κάνω καλά. Το μετάνιωσα, έπρεπε να κάνω και τα δύο».