Για τη viral ατάκα «ευλόγησον», που ήταν χαρακτηριστική της συμμετοχής της στην τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», μίλησε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η δημοφιλής ηθοποιός περιέγραψε το πώς προέκυψε η εν λόγω ατάκα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

Όπως εξήγησε, το «ευλόγησον» την ακολουθεί μέχρι και σήμερα, με την ίδια να σκέφτεται να αρχίσει να το χρεώνει.

Η ατάκα δεν υπήρχε στο σενάριο

«Η viral ατάκα μου, που με πολύ μεγάλη χαρά έμαθα ότι είναι viral, είναι το “ευλόγησον”. Αυτή η ατάκα ειπώθηκε στο σήριαλ “Ευτυχισμένοι Μαζί”. Την πρώτη μέρα που πήγα στα γυρίσματα κάναμε αυτό το υπέροχο styling, με όλους εκείνους τους κότσους και όλα αυτά τα ταλαίπωρα, που χάρηκα πάρα πολύ όταν με είδα έτσι. Είδα αυτό το styling και είπα “Πω πω, δεν είμαι όμορφη, τι πρέπει να κάνω, ας παίξω”», σημείωσε αρχικά η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Αυτή η ατάκα δεν υπήρχε στο σενάριο. Ο Γιάννης Μπέζος, αλλάζοντας τις ατάκες, γιατί άλλαζε πάρα πολύ το σενάριο, μού λέει θα πεις στο τέλος της φράσης “ευλόγησον”», εξήγησε η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Γέλασε πάρα πολύ το συνεργείο. Από ένα ένστικτο που μόνο εκείνος έχει, μού είπε να βάζω το “ευλόγησον” όποτε μου έρχεται, ακόμα και άσχετα», αποκάλυψε ακόμη η Ευαγγελία Μουμούρη, αναφερόμενη στον Γιάννη Μπέζο.

Μάλιστα, όπως εξήγησε η ίδια, το «ευλόγησον» συνεχίζει να την ακολουθεί μέχρι και σήμερα, με την ηθοποιό να σκέφτεται να αρχίσει να το χρεώνει.

«Συνάδελφοί μου που είναι μικρότεροι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε “έλα, ο φίλος μου θέλει να του πεις το ευλόγησον”. Οπότε κάνω παραγγελιές. Δεν έχω βάλει τιμή, αλλά νομίζω ότι θα το κάνω από δω και στο εξής. Πέντε ευρώ είναι πολύ;», ανέφερε γελώντας η η Ευαγγελία Μουμούρη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: