Μια παραµυθένια απόδραση έκανε η Ελσα Τόλη µε την οικογένειά της στο µαγευτικό Κεραµαριό, που βρίσκεται στους πρόποδες των Αγράφων, δίπλα στον ποταµό Πάµισο, στη ∆ρακότρυπα Καρδίτσας. Μαζί µε τον άντρα της ζωής της, Αποστόλη Κουτρούλια, και τα παιδιά τους, Τέρψη και Γιώργο, απόλαυσε τις φυσικές οµορφιές της περιοχής, όπου µάλιστα ζουν ελαφάκια και πόνι.

Το ζευγάρι, που είχε καιρό να ταξιδέψει οικογενειακά λόγω επαγγελµατικών υποχρεώσεων, το διασκέδασε µε την ψυχή του. Σύµφωνα µε πληροφορίες, έφαγαν ντόπια κρέατα στην ταβέρνα πάνω από το Κεραµαριό, έπαιξαν µε τα ελαφάκια και τα υπόλοιπα ζώα και τράβηξαν πολλές φωτογραφίες. Οι εκδροµές, άλλωστε, είναι το στοιχείο τους, όπως λένε, γι’ αυτό και επισκέφθηκαν και άλλους κοντινούς προορισµούς, όπως το χιονοδροµικό κέντρο στο Περτούλι, την Ελάτη, αλλά και την Καλαµπάκα.







Υπέροχη μητέρα

Η Ελσα Τόλη είναι µια υπέροχη σύζυγος και µητέρα, ενώ παράλληλα ασχολείται µε τα κοινά του Λουτρακίου, που είναι και ο τόπος της. Να θυµίσουµε πως εκεί γεννήθηκε ο σύζυγός της και από τότε που έγιναν γονείς αποφάσισαν να ζήσουν στην περιοχή µόνιµα.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 24 Φεβρουαρίου 2023.