Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, όταν συνάντησε τον Θέμη Γεωργαντά, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «After Dark».

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός, τον οποίο φέτος απολαύσαμε στον πρώτο κύκλο της σειράς «Maestro» του Mega, μίλησε για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Καλούμαι πια να διαχειριστώ χρόνιους πόνους από τις θεραπείες

Ειδικότερα, ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πλέον είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Τα δύσκολα έχουν περάσει και έχουν μείνει πίσω. Αυτό το οποίο πια καλούμαι να διαχειριστώ είναι κάποιοι χρόνιοι πόνοι, οι οποίοι και έχουν μείνει εξαιτίας των θεραπειών. Έχω ολοκληρώσει τις θεραπείες, τώρα απλά εξετάζομαι ανά εξάμηνο για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκομαι και αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος».

Oι θεραπείες αφήνουν διάφορα κουσούρια

«Επειδή όμως δεν έχουν τελειοποιηθεί, οι θεραπείες αφήνουν διάφορα κουσούρια, γιατί καταστρέφουν, πέρα από τα καρκινικά κύτταρα, και υγιή κύτταρα, και αυτό δημιουργεί προβλήματα στον οργανισμό. Αλλά είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, πάρα πολύ χαρούμενοι και είμαστε εδώ παρόντες και ζωντανοί να μπορούμε να δουλεύουμε, να ελπίζουμε, να κάνουμε όνειρα».


Aναθεώρησα πράγματα για τη ζωή

«Με όλο αυτό αναθεώρησα πράγματα για τη ζωή, ναι, έτσι γίνεται. Κακώς όμως που γίνεται έτσι, γιατί δεν πρέπει να φτάνεις στο χείλος του γκρεμού για να επαναξιολογείς τις καταστάσεις και τα πράγματα. Δεν πρέπει να ζορίζεσαι πια σε τόσο μεγάλο βαθμό», πρόσθεσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: