Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ που θα αναλάβει στο Star, το ριάλιτι γνωριμιών, «First Dates».

Λες πώς τον θες τον σύντροφό σου

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», και τον Γιάννη Πουλόπουλο δήλωσε: «Στο First Dates έχεις πάει στην παραγωγή και λες πώς τον θες τον σύντροφό σου. Η παραγωγή μας βρίσκει έναν άνθρωπο με αυτά τα κριτήρια. Έρχεσαι με αγάπη και σεβασμό, συναντιόσαστε και μοιράζεστε ένα δείπνο».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν γκέι ζευγάρια

Άφησε μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν γκέι ζευγάρια στο ριάλιτι. «Δεν υπάρχουν προκαταλήψεις, εννοείται», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη Βίκυ Καγιά και τις σχέσεις που έχουν

«Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι. Η Βίκυ γύρισε και είπε ότι δεν την παίρνω τηλέφωνο. It’s ok. Έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ, το έχουμε λήξει. Εννοείται ότι θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί της, εάν με ενδιέφερε το concept. Αν μου αρέσει το concept, μπορώ να συνεργαστώ με τον οποιοδήποτε».

Δεν της έγινε ποτέ πρόταση για το Shopping Star

Ξεκαθάρισε επίσης, ότι δεν της έγινε ποτέ πρόταση για το Shopping Star. «Δεν έπεσε ποτέ στο τραπέζι, τουλάχιστον στο δικό μου», ανέφερε.

Για το διαζύγιο Μαυρίδη - Καθάργια

«Χώρισαν; Α δεν το ήξερα Τι κρίμα... Δεν πειράζει. Είναι πανέμορφοι άνθρωποι και οι δύο. Τους εύχομαι τα καλύτερα», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: