Η Μαίρη Μηλιαρέση έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο τηλεμάρκετινγκ, ενώ σημείωσε επίσης πως θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον λόγο, για τον οποίο έκανε τηλεμάρκετινγκ, ενώ δεν ήθελε.

Κάνω τηλεμάρκετινγκ για βιοπορισμό

«Δεν ήθελα να κάνω τηλεμάρκετινγκ, δεν μου άρεσε καθόλου, ντρεπόμουν. Και τελικά και το έκανα και πέτυχα και πολύ καλά το έκανα και λεφτά έβγαλα για να επιβιώσω και να φτιάξω κάποια πράγματα. Οι λόγοι που είπα ναι σε αυτό ήταν βιοποριστικοί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν είχα άλλη πρόταση για δουλειά

Όπως εξήγησε παρακάτω, ήταν μια δύσκολη περίοδος, κατά την οποία δεν είχε άλλες προτάσεις για δουλειά. «Δεν είχα άλλη πρόταση για δουλειά και έπρεπε να δουλέψω. Ό,τι κι αν μου έλεγες, θα το έκανα. Δεν πουλάω τις ηθικές μου αρχές και αξίες, αλλά όταν πρόκειται για δουλειά, κάνω τα πάντα. Τώρα βάφω σπίτια, ανακαινίζω, κάνω αναπαλαιώσεις», ανέφερε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Μακάρι να μου γινόταν μια τηλεοπτική πρόταση

Τέλος, τόνισε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση, με όποιο πρότζεκτ κι αν ήταν αυτό. «Δεν είναι ότι θα ήθελα κάτι ιδανικά για να επιστρέψω στην τηλεόραση. Ό,τι μου δώσεις, το κάνω. Αφού μπορώ να πουλάω πάγο σε Εσκιμώους, μπορώ να κάνω τα πάντα. Μακάρι να μου γινόταν μια πρόταση και θα το έκανα», είπε κλείνοντας η Μαίρη Μηλιαρέση.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: