Εντυπωσιακή είναι η αλλαγή στο σώμα του Jake Gyllenhaal για τις ανάγκες του ρόλου του, για την ταινία “Road House“

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, μετά τα γυρίσματα μιας έντονης σκηνής πυγμαχίας για το επερχόμενο remake του Road House, και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο UFC, “όλους τους μαχητές και τους απίστευτους οπαδούς που μας άφησαν να παίξουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Είστε όλοι οι καλύτεροι… ΤΟΣΟ πολλά ακόμη να έρθουν” έγραψε στη λεζάντα.















Ο σταρ έκανε την εμφάνισή του στο UFC 285 το Σάββατο για να γυρίσει σκηνές μπροστά σε ζωντανό κοινό για το remake της ταινίας του 1989 με πρωταγωνιστή τον Patrick Swayze.

Η φυσική του κατάσταση και η σωματική του διάπλαση ήταν τα στοιχεία που εντυπωσίασαν πραγματικά καθώς ο σταρ μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του ρόλου του. Ο ηθοποιός έπρεπε να υποβληθεί σε σκληρή σωματική προπόνηση και να φροντίζει τη διατροφή του σαν να ήταν επαγγελματίας πυγμάχος.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Jake Gyllenhaal βλέπουμε πλάνα από την προετοιμασία του πίσω από την κάμερα, καθώς ο σταρ μαζί με το καστ και το συνεργείο ετοιμάζονταν να γυρίσουν τις σκηνές για την ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video.

















Η κάμερα καταγράφει, επίσης, το πλήθος που ζητωκραύγαζε ενθουσιασμένο καθώς έβλεπε τον “ψεύτικο” αγώνα μεταξύ του Jake και του αντιπάλου του στην ταινία, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός και πρώην μαχητής μικτών πολεμικών αγώνων UFC, Jay Hieron.