Με έκπληξη καταγράφηκε ένα γεγονός που συνέβη σε συναυλία του τράπερ Trannos. Κατά τη διάρκειά της, ανέβασε ένα παιδί που δεν είναι άνω των 10 στη σκηνή και αποδείχθηκε ότι ήξερε τα λόγια ενός τραγουδιού του, αλλά περισσότερο τις κινήσεις του. 

Το αγόρι πήρε το μικρόφωνο και αποδείχθηκε ότι ήξερε τις ρίμες, ενώ, την ώρα που ο τράπερ εκτελούσε το τραγούδι, επιδόθηκε σε άσεμνες χειρονομίες. Αναφέρεται ότι το γεγονός προκάλεσε εντύπωση για το ότι το παιδί πρέπει να βρέθηκε εκεί, για να ακούσει έναν καλλιτέχνη που πρέπει να είναι αγαπημένος του, με κηδεμόνα ή κηδεμόνες, οι οποίοι επέτρεψαν να συμβεί αυτό. Στο τέλος, σαν να μην έφτανε αυτό, ο Trannos κατέβασε το παιδί από τη σκηνή, με την ατάκα «Πήγαινε να πιεις το ποτάκι σου».



Ο Trannos συνελήφθη το καλοκαίρι του 2022 καθώς είχε βρεθεί στο αυτοκίνητό του όπλο.

Μάλιστα ήταν τόσο προκλητικός, που λίγα λεπτά αφότου αφέθηκε ελεύθερος ανέρτησε βίντεο λέγοντας «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι».

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που του είχε γίνει, βρέθηκε να έχει πάνω του όπλο -γκλοκ- το οποίο, όπως είπε, ήταν ενός φίλου του και θα το χρησιμοποιούσε στα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ. Όταν οι αστυνομικοί έδειξαν στον τράπερ το πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε άδεια, εκείνος ισχυρίστηκε ότι το είχε μαζί του γιατί πήγαινε να γυρίσει βιντεοκλίπ.

Ομως οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν δεκτοί και αποφασίστηκε η ποινική του δίωξη.

Λίγους μήνες μετά, ήρθε αντιμέτωπος ξανα με τη Δικαιοσύνη για τον ίδιο λόγο, καθώς την πρώτη φορά φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό.