Έγινε ευρύτερα γνωστή τη «χρυσή» εποχή των '90s μέσα από το ψυχαγωγικό σόου του ANT1 «3,2,1» που άφησε εποχή. O λόγος για τη Μαρίνα Λαμπροπούλου που παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

Η δυσάρεστη εμπειρία της στον αέρα της εκπομπής

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε αρχικά για την εποχή που ήταν στην τηλεόραση και θυμήθηκε μια δυσάρεστη εμπειρία της στον «αέρα». «Μία από τις παρουσιάστριες που μου κρατούσε το χεράκι, θυμάμαι ότι ήταν η σειρά μου να παρουσιάσω κι ένιωσα της γάτας τα νύχια να μπαίνουν στο δέρμα μου και σταμάτησα να μιλάω και κατάλαβα ότι "αυτή είναι η τηλεόραση". Για να μη μιλήσω μου πήρε τον λόγο με αυτόν τον τρόπο. Τώρα; Θα μιλούσα», αποκάλυψε, προσθέτοντας ότι από τα κορίτσια του «3, 2, 1» μιλάει μόνο με την Άννα-Μαρία Λογοθέτη. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι πρόσφατα τους έγινε πρόταση να κάνουν ξανά την εκπομπή.



H Μαρίνα Λαμπροπούλου για το φλερτ

Η γνωστή χορεύτρια μίλησε, επίσης, για τη σχέση με τον γιο της που βρίσκεται στην εφηβεία και αποκάλυψε ότι δεν της αρέσει να τη φλερτάρουν μέσω των social media.

«Υπήρχε ένας άνθρωπος που με διεκδικούσε για πολύ καιρό. Γυρίζοντας στο σπίτι, βλέπω λουλούδια, ξανά λουλούδια ξανά και ξανά και πατούσα. Τα λουλούδια πήγαιναν στην είσοδο του σπιτιού μου κι εκεί υπήρχε ένα γράμμα», πρόσθεσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: