Μπορεί η Ριάνα να είναι δεσμευμένη με τον A$AP Rocky, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχει πάψει να προκαλεί τον ανδρικό θαυμασμό. Ο Πέδρο Πασκάλ, ο σταρ του επιτυχημένου «The Last Of Us» και «Mandalorian», το απέδειξε μάλιστα και με το παραπάνω.

Πασκάλ και Ριάνα βρέθηκαν στην 95η τελετή των Όσκαρ, με την εγκυμονούσα τραγουδίστρια να ερμηνεύει στη σκηνή το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι της.

Η ανησυχία όμως του Πέδρο Πασκάλ για το πού βρίσκεται η Ριάνα και πότε θα τη δει ξεκίνησε από το κόκκινο χαλί. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην Άσλεϊ Γκράχαμ, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν πότε θα εμφανιζόταν η Ριάνα, ενώ κάποια στιγμή ενθουσιάστηκε νομίζοντας πως την είδε στο βάθος και απογοητεύτηκε όταν τελικά δεν ήταν.


Κάποιοι πιο παρατηρητικοί φαν, πάντως, εντόπισαν ακόμα μία λεπτομέρεια τη βραδιά των Όσκαρ. Όταν η Ριάνα ανεβαίνει στη σκηνή για να τραγουδήσει το «Lift Me Up», ο Πέδρο Πασκάλ είναι ο μόνος που χειροκροτάει στη δεύτερη σειρά, πριν καν ξεκινήσει το κομμάτι.

Δείτε το βίντεο


Οι θαυμαστές τόσο του ηθοποιού όσο και της Ριάνα έσπευσαν να αντιδράσουν στο Twitter, με πολλούς να εκφράζουν την επιθυμία τους να γίνουν ζευγάρι. «Αυτός ο άνδρας σταμάτησε στη μέση της συνέντευξης δύο φορές για να ρωτήσει για τη Ριάνα», έγραψε ένας θαυμαστής, με έναν άλλο να προσθέτει: «Αφήστε επιτέλους αυτόν τον άνδρα να συναντήσει τη Ριάνα». «Πέδρο Πασκάλ, είσαι ένας από εμάς», συμπλήρωσε ένας άλλος.

Ακολουθούν μερικές αντιδράσεις