Έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και πλέον μιλούν ανοιχτά για τη νέα τους ζωή ως μητέρες. Οι Ελληνίδες celebrities ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό λίγους μήνες μετά τον τοκετό.

Ελένη Φουρέιρα

Ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση του γιου της, η Ελένη Φουρέιρα «ζαλίζει» τους followers της με τη νέα της ανάρτηση στα social media. Η εκρηκτική pop star ανέβασε νέες φωτογραφίες, εντυπωσιάζοντας με το σώμα της. Ίσως είναι η πιο θεαματική αλλαγή λίγες εβδομάδες μετά τον τοκετό.

Μπορεί η ίδια να μην έχει μιλήσει -μέχρι στιγμής- ανοιχτά για τη γέννηση του γιου της, ωστόσο επέστρεψε σύντομα στο καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής της, προσέχοντας παράλληλα τη διατροφή της.

Η Ελένη Φουρέιρα σύντομα επιστρέφει δυναμικά στο κοινό της, αφού ανακοίνωσε τη summer περιοδεία της, το πρώτο καλοκαίρι μετά τη γέννηση του γιου της.





Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες με τον γιο της, ο οποίος ήρθε στη ζωή στις αρχές του 2023. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πρόσφατα είχε ατύχημα στο πόδι της, κατάφερε να χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Ξεκινώντας πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram αποκάλυψε πως ακολουθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής, ενώ 40 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της κατάφερε να χάσει συνολικά 16 κιλά.




Αριστερά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ένατο μήνα – Δεξιά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 40 μέρες μετά τη γέννα

Ιωάννα Τούνη

Σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής και η Ιωάννα Τούνη, δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

«Καλημέρα σας από το γυμναστήριο. Ξεκίνησα δειλά δειλά, κάνω διάδρομο, σιχαίνομαι το αερόβιο. Βάρη δεν έχω μπει ακόμα. Γενικά λίγα πράγματα, γιατί έχουμε και την τομή κάτω, η οποία έχει κλείσει, αλλά δεν νιώθω και πολύ έτοιμη ακόμα.

Δεν πρέπει να κάνω κοιλιακούς, πρέπει να πάω και στον γυναικολόγο να δω τι γίνεται. Σας έβγαλα όλα τα εσώψυχά μου, αυτά», ανέφερε σε πρόσφατη ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη.


Η influencer δημοσίευσε φωτογραφίες αποκαλύπτοντας πως φοράει shapewear, το οποίο, σύμφωνα με όσα είπε, το επιλέγει για να δείχνει πιο σμιλευμένη η σιλουέτα της.



Λάουρα Νάργες

Έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η Λάουρα Νάργες βρίσκεται σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής προκειμένου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, μαζί με το σωστό πρόγραμμα διατροφής.

Λίγες εβδομάδες μετά τον τοκετό η ραδιοφωνική παραγωγός είχε ανεβάσει φωτογραφία της μέσα από το γυμναστήριο, γράφοντας στο instagram: «Έχουμε δουλίτσα μπροστά μας ακόμη, αλλά είμαστε αισιόδοξοι! Στόχος: juicy summer body».



Η πρώτη της ολόσωμη εικόνα μετά τη γέννα σχολιάστηκε και από τις τηλεοπτικές εκπομπές, με την Ελεονώρα Μελέτη να αναφέρει: «Εγώ ένιωσα τεράστιο σεβασμό για τη Λάουρα, διότι είναι φωτογραφίες που θεωρώ ότι αντιπροσωπεύουν τον μέσο όρο της γυναίκας που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί.

Είναι μια φωτογραφία που εγώ είχα τεράστια ανάγκη να δω όταν είχα γεννήσει το παιδί μου, γιατί και εγώ κάπως έτσι ήμουνα και ένιωθα περίεργα και με το σώμα μου και με τη διάθεσή μου», είχε αναφέρει η Ελεονώρα Μελέτη.

Στο πλευρό της Λάουρας Νάργες διαρκώς ο Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος μάλιστα την ακολουθεί συχνά στις προπονήσεις της.



Μαίρη Συνατσάκη

Επιστροφή στην καθημερινότητα και για τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η ίδια μπορεί να μη θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες για τον τοκετό αλλά και τα κιλά της εγκυμοσύνης, ωστόσο εντυπωσίασε με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννα.