Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα παιδιά του, τους Onirama, αλλά και την έκθεση στη δημοσιότητα.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και δήλωσε αρχικά, πως έχει μια πολύ στενή σχέση με τα παιδιά του. «Η δεκαετία των 00’s έχει στιγματίσει τη ζωή μου, γιατί δημιουργήθηκε το συγκρότημα και η επόμενη, γιατί απέκτησα τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι 10 και 15 ετών, υπάρχει ένα χάσμα γενεών, αλλά είναι και όμορφο. Οι μπαμπάδες είναι πιο κοντά στα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο συγκρότημα, τη δημοσιότητα, αλλά και το πώς την χειρίζεται ένας καλλιτέχνης. «Είναι απαραίτητο το υπερεγώ σε έναν καλλιτέχνη, αλλά θα πρέπει να το ελέγχει. Είναι σαν αγρίμι, με το οποίο πρέπει να συμφιλιωθείς για να μην σε φάει», εξήγησε.


«Προσωπικά, ποτέ δεν ένιωσα έπαρση, αλλά είχα μια σιγουριά ότι θα συνεχίζουν οι επιτυχίες. Το συγκρότημα σε επαναφέρει στην ισορροπία, όταν πας να θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Με ενοχλεί, όταν βλέπω καλλιτέχνες που γίνονται καρικατούρες και δεν καταλαβαίνουν πότε πρέπει να σταματήσουν. Είναι μεγάλη αγωνία για εμένα το να ξέρω πότε θα σταματήσω», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη στάση του απέναντι στον Τύπο και δήλωσε πως στο παρελθόν, δίσταζε πολύ να βρεθεί κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είχα συστολή απέναντι στα μέσα και αυτό φαινόταν σαν σνομπισμός. Κάποια στιγμή, υπερέβαλα λίγο στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών, γιατί παρασύρθηκα. Πλέον δεν μου αρέσει και ξέρω ότι μπορείς να το διαφυλάξεις», δήλωσε κλείνοντας.